Gość ematweb Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Chciałbym podzielić się moją opinią na temat moderatorów tego forum. Po pierwsze po raz kolejny raz usunięte zostało moje ogłoszenia nie wiem dlaczego, co w nim było nie tak wszystkie szczegóły i dane były podane ale moderatorowi zaś się coś nie podobało. Po drugie gdy wcześniej dodałem ogłoszenie nagle znalazła się pod nim odpowiedź moderatora w której krytykował moją nazwę, i inne rzeczy. A ja się pytam czy wy jesteście tutaj od krytykowania ? czy pilnowania porządku. Widzę że nie zależy wam na nowych użytkownikach także ja już dziękuje z tego forum gdyż w sieci jest o wiele więcej lepszy forów od tego. Bez pozdrowień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Nikt cie tu nie trzyma, jak nie pasuje ci polityka forum to tak jak napisałaś są inne fora w sieci, czy lepsze? Sprawa dyskusyjna. Proponuję też zamknąć ten temat zanim się niepotrzebna dyskusja wywoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Ja tu widze Twój temat: http://www.webhostin...ogi-inne-uslugi w dziale Giełda. A dzisiaj naspamowałeś drugi taki w dziale Oferty pracy/zlecenia (temat własnie polecial do /dev/null). To szukasz kogoś, kto to wykona czy Ty to wykonujesz? Bo widzę, że nie bardzo możesz sie zdecydować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dawid Sz. 98 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Widzę że nie zależy wam na nowych użytkownikach także ja już dziękuje z tego forum gdyż w sieci jest o wiele więcej lepszy forów od tego. Tak masz rację, jest wiele lepszych miejsc do reklamy swoich usług. A i myślę, że administracji nie zależy na użytkownikach, którzy rejestrują się tylko w celu dodania ogłoszeń w dziale Giełda, ale to ja tak myślę nie wiem jak oni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 Uuu.. praca.seo ecorporation dobretekstyseo kupietekstyseo artykul24 W sumie ostatnio coś dużo tych seoreklam się zrobiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 I większość z nich o kant d. potłuc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pzebracki Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 Jak nie placisz kolego na forum, to nic nie zawalczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artfoto 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 Chłopak chciał wyżalić, a wyjdzie na to że jeszcze dostanie bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 Już dawno dostał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 O wy źli, o wy niedobrzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artfoto 0 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2012 Takie życie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach