kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 nieważne czy kliknie się punkty pozytywne czy negatywne, leci pozytywnie naturalnie komunikat potwierdza: Akcja zakończona niepowodzeniem: Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 (edytowany) Bo klikasz w nieodpowiednim dziale, niektóre działy są wyłączone z punktacji użytkownika. Było wiele razy pisane o tym na forum. W jakich działach masz punkty + zamiast -? Edytowano Wrzesień 17, 2011 przez MZone Group (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 Bo klikasz w nieodpowiednim dziale, niektóre działy są wyłączone z punktacji użytkownika. Było wiele razy pisane o tym na forum. W jakich działach masz punkty + zamiast -? we wszystkich, czy klikam na + czy na - a takie gdzie nie da się wogole to też widziałem sprawdzałem w opera i firefox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 A może po prostu : Akcja zakończona niepowodzeniem: Wykorzystałeś już dzienny limit pozytywnych głosów reputacji. Dałeś już dzisiaj komuś punkty reputacji? Czy tak już miałeś przy pierwszej próbie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 Pewnie ma to taki związek że jesteś brzydalem z ujemną reputacją a tacy wystawiają same odwetowce:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 avi można na YT wrzucić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 (edytowany) avi można na YT wrzucić. Tak, a w biedronce jest promocja na pomidory. Dałeś już dzisiaj komuś punkty reputacji? Czy tak już miałeś przy pierwszej próbie? Edytowano Wrzesień 17, 2011 przez Shk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 No i komunikat masz, wykorzystałesś dzienny limit reputacji. Na 24h przypadają 3 plusy i 1 minus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KowR 103 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 Mały ten limit... Ja np. chętnie bym dał 2 minusy... Bo treść wiadomości jest żenująco niski i po prostu należy się karny minus na opamiętanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DawPi 49 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 Olej system. Zostań ninją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2011 Bycie Ninja jest przedwczorajsze. Dzisiaj nawet dzieci chcą handlować prochami - ostatnio będąc na wyjeździe usłyszałem bawiące się dzieci w wieku lat ~10, które sobie śpiewały wyliczankę "o mande mande flore, o mande o mande o mandeo deo riki tiki, sprzedajemy narkotyki"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2011 (edytowany) czy wiadomo już czemu przycisk minus działa tak samo jak plus? kto chce plusa zrobionego przyciskiem minus? Edytowano Wrzesień 18, 2011 przez kori (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2011 czy wiadomo już czemu przycisk minus działa tak samo jak plus? kto chce plusa zrobionego przyciskiem minus? Weź nagraj, jak się odświeży limit, jak to u Ciebie wygląda i przyjrzymy się sprawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2011 Ja mam to samo. Klikam na - wychodzi + a potem jak raportuje to gadka żebym do lekarza szedł albo myszkę zmienił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2011 Fajnie że punktem wspólnym obu klinicznych przypadków jest to że jesteście 'pod kreską'. Pomoże to rozwiązać problem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 18, 2011 Ja mam to samo. Klikam na - wychodzi + a potem jak raportuje to gadka żebym do lekarza szedł albo myszkę zmienił... no mówiłem że skopany skrypt forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Spanner Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2011 Fajnie że punktem wspólnym obu klinicznych przypadków jest to że jesteście 'pod kreską'. Pomoże to rozwiązać problem! Zobaczymy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 19, 2011 (edytowany) Fajnie że punktem wspólnym obu klinicznych przypadków jest to że jesteście 'pod kreską'. Pomoże to rozwiązać problem! Wręcz zaje*iście :-) Zwłaszcza że parę tygodni temu funkcja działała, a jeszcze wcześniej nie działała, jeszcze wcześniej działała itd. aż do wprowadzenia tej funkcji. Edytowano Wrzesień 19, 2011 przez mSurf.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 Fajnie że punktem wspólnym obu klinicznych przypadków jest to że jesteście 'pod kreską'. Pomoże to rozwiązać problem! no to chyba można zablokować osobom 'pod kreska' przydzielanie punktów a nie cokolwiek klikną to i tak jest plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mSurf.eu Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 Jestem na plusie, i gdy klikam - to okienko sie otwiera "bledna ocena" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Wrzesień 23, 2011 Może podpadłeś i masz wyłączoną opcję punktowania ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach