Skocz do zawartości
0700xzc

slaskdatacenter.pl

Polecane posty

ta..

[root@host ~]# uptime
21:40:28 up 29 min,  1 user,  load average: 0.59, 0.33, 0.29

Nie posiadają zasilania zapasowego. Nie mówię o dwóch różnych przyłączach zasilania, ale chociaż jakiś agregat by się przydał.

Gość Kamikadze

ta..

[root@host ~]# uptime

Nie posiadają zasilania zapasowego. Nie mówię o dwóch różnych przyłączach zasilania, ale chociaż jakiś agregat by się przydał.

Serwery w garażu tak nie padają :D

Edytowano przez Kamikadze (zobacz historię edycji)

ta..

[root@host ~]# uptime

agregat? pewnie UPS by wystarczył by 90% tych awarii uniknąć...

Kazdy widzi jak wyglada sprawa z ta serwerownia, widzi awarie i problemy, ktore nie sa od dzisiaj, a mimo wszystko ludzie nadal tam siedza.

Nie jestem w stanie tego pojac ;).

W dniu 26.10.2011 kilka minut przed 21:00 miała miejsce awaria jednej z faz zasilających, awaria została usunięta po około 30 minutach, kilkanaście serwerów wyłączyło się w tym również serwer z nasza stroną firmową, prace mające na celu usunięcie przyczyny będą kontynuowane w poniedziałek.

Osoby zainteresowane odsyłam do strony http://gamehostingtalk.pl/sdc-t-8742.html#pid68098 gdzie umieściliśmy wyjaśnienia dotyczące przerwy która miała miejsce około 10 dni temu.

Prosimy o składanie reklamacji wszystkich tych którzy chcą otrzymać rekompensaty, procedura opisana jest w naszym regulaminie do którego odsyłam.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się