Skocz do zawartości
Tomasz Fiedoruk

[opinie] profitsms.pl

Polecane posty

Heh, nie mniej jednak jakoś mam mieszane uczucia co do nich, głównie dlatego, że podatku nie odprowadzają a stawki mają takie jak inni po jego odprowadzeniu, więc nijak się nie opłaca ;)

Gość GrandBB

Podatek dochodowy od osób fizycznych wychodzi 18% dla osób fizycznych dla przychodu powyżej 85,528zł (18% minus kwota zmniejszona o podatek 556zł 02gr) brutto, po przekroczeniu tej kwoty wychodzi 14,839zł 02gr + 32% nadwyżki ponad 85,528zł

Dla przedsiębiorców prowadzących pozarolniczą działalność gospodarczą będzie to PIT-36 zał.B - 19%.

http://www.mf.gov.pl/index.php?const=3&wysw=4&sgl=2&dzial=133 tu jest więcej informacji na ten temat.

Z tą firma mam od dawna do czynienia. Już na poprzednich ich serwisach korzystałem z ich usług Premium SMS. Wypłaty zlecane zawsze były na moim koncie na drugi dzień po zleceniu. Żadnych też problemów z nimi nie miałem. Support dosyć miły, kontaktowałem się z nimi około tygodnia temu i wszystko na jak najwyższym poziomie. Z mojej strony mogę jedynie polecić. Temat sprzed tygodnia, wiem, odkopałem, ale sądzę, ze moja opinia przyda się komuś w przyszłości.

Dla dzieciaków łatwy kąsek.. Na Cs-a. Korzystam z tego jak zleciłem wypłatę to po 2 dniach było jak narazie jest dobrze .

Up widocznie coś masz nie tak. Wtedy pisze się do HelDesku i wyjasnia sprawę.

Z Mojej strony firma jest Ok od 2011 roku od około września korzystam z funkcji ktore dostarcza firma, do dnia dzisiejszego jak ra razie nie miałem żadnych problemów, 0. Z mojej strony Polecam

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się