Gość epox Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2005 Witam Czy jest sens instalować php wersję 5 ? Czy skrypty napisane dla 4 nie będą ze sobą kolidować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Grudzień 1, 2005 1. jest sens. 2. beda. i to wlasnie dlatego malo jaki hosting ma php5. teraz sie robi taki myk, ze intalujesz obie wersje. stara parsuje *.php a nowa *.php5 ps. ja swoje serwisy mam juz w php5 i bez tego ani rusz. dobrze, ze na superhoscie to w koncu zainstalowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2005 Czy jest sens zalezy od Twoich klientow i ich wymagan oraz mozliwosci finansowych :-) Na przyklad klienci w rubikon.pl moga miec konto z php3, php4 czy php5 w zaleznosci od tego co potrzebuja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diwi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2005 Czy nie uważacie że php 3 to przesada na niektórych hostingach ? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2005 Czy nie uważacie że php 3 to przesada na niektórych hostingach ? hmm gdzie widziales ? Dodawane jest tylko do parsowania ale przez php4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diwi 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2005 Co prawda firmy mało znane: mns.pl encode.pl Pamiętam że widziałem u jakiejś firmy która sprzedaje resellery dopiske że na serwerze jest php 3 i php 4 ale chyba ostatnio zmienili na php 5 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gb 12 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2005 Oj Panowie, jest kilka firm hostingowych ktore maja juz prawie 10 lat i niektore aplikacje klientow maja prawie tyle samo lat i nadal dzialaja, a klienci nie widza powodu aby dokonywac zmian. Zatem dlaczego dla takich klientow nie utrzymyac php3 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hyhyhy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 2, 2005 Jeśli jest komuś potrzebne, to przeciez żaden problem wkompilować php3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach