Skocz do zawartości
xorg

Allegro przerosło same siebie ?

Polecane posty

Też właśnie nad tym myślałem, może będzie tak że masz załóżmy 5 min od "kupienia" i od razu przekierowuje cię na PzA, ale co będzie jak masz np. ING BŚ a tu już przelewy nie dochodzą od razu nawet na konto w tym samym banku, albo tak jak mówiłeś ktoś wejdzie 30sek później i też kupi i też zapłaci ale np. on będzie miał w innym banku w którym dochodzi kasa przez PzA od razu.

Jestem prawie w 100% pewien że niezarejestrowani mogą płacić tylko kanałem "płacę z allegro", a to jest instant usługa.

Jestem prawie w 100% pewien że niezarejestrowani mogą płacić tylko kanałem "płacę z allegro", a to jest instant usługa.

Ale niektore losie mimo ,że mają konto np. w mbanku wybiora opcje BPH i w tedy jest przelew międzybankowy ktory w weekendy dojdzie za 3 dni. sam mialem takie sytuacje

Też właśnie nad tym myślałem, może będzie tak że masz załóżmy 5 min od "kupienia" i od razu przekierowuje cię na PzA, ale co będzie jak masz np. ING BŚ a tu już przelewy nie dochodzą od razu nawet na konto w tym samym banku, albo tak jak mówiłeś ktoś wejdzie 30sek później i też kupi i też zapłaci ale np. on będzie miał w innym banku w którym dochodzi kasa przez PzA od razu.

O ile mnie pamięć nie myli to w ING przelewy już przechodzą bez względu na dzień i porę. Przynajmniej ostatnio w niedzielę o 23 przelew doszedł w 2 minuty (właśnie przez PzA).

Witaj xXx,BRlogoAnnounceSM.pngJako duży sprzedawca masz wielu klientów w Allegro. Teraz ta grupa może powiększyć się o kupujących, którzy nie mają konta w serwisie. 23 listopada umożliwiliśmy zakupy bez rejestracji.

• udostępniasz w niej opcję Kup Teraz,
  • jedną z form płatności jest Płacę z Allegro,
  • do końca aukcji została co najmniej godzina.

Ta forma kupowania jest dla Ciebie w pełni bezpieczna. W odróżnieniu od transakcji z zarejestrowanymi użytkownikami, do zakupu bez rejestracji dochodzi dopiero w momencie zapłaty. Oznacza to, że dopóki kupujący bez konta nie zapłaci za przedmiot, nie znika on z aukcji i jest dostępny dla innych użytkowników.

Zakupy bez rejestracji pozwalają na korzystanie z serwisu wszystkim, którzy chcą kupować szybko, bez zakładania konta. Są łatwe i bezpieczne dla obu stron transakcji.

I doszedł do mnie oficjalny list :)

Wiem że w ING było tak ~3-4 miechy temu bo w tedy z niego korzystałem

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się