Skocz do zawartości
Miłosz

Porządki w serwerowni...

Polecane posty

Ja swojego Commodore 64 jeszcze trzymam, kiedyś będę bogaty jak Bill Gates będzie go chciał odkupić ode mnie. :)

Ja ostatnio tak sobie siedziałem i myślałem o tym aby kupić sobie C64 tylko ciekawe czy dostał bym jeszcze gdzieś kasety do niego;)

U mnie nadal w domu śmiga win 98 więc nie wiem jak możecie traktować go jako wspomnienie :) :)

Fajna kolekcja, ale przy kumplu, który pracuje w jednym z lokalnych urzędów to jest nic, on ma w archiwum wszelkie licki, jakie były w tej instytucji kupowane przez ostatnie 20 lat  (DOSy, Windy 3.1, 95, 98, XP, Wordy, Office'y and whatnot). ;)

U mnie nadal walają się 2 sztuki Komody64 ("okrąglak" i "kwadraciak") + napędy (kaseciak i FDD) + kilka kaset i kilkadziesiąt dyskietek 5,25". Do tej pory pewnie wszystkie nośniki nadają się tylko do kosza, ale jakoś żal mi je wywalić...

Z PieCowych skamielin mam jeszcze jakieś Celki i Pentiawki II i III + od cholery kompatybilnego złomiszcza i licki na Win95 i 98, na upartego pewnie by ze 3 działające piecyki na tym zmontował :P

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się