szopik 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Witam, mam taki problemik i nigdzie nie znalazłem rozwiązania. W jednym z hostingów mam nieszczęsny panel DirectAdmin i nie potrafię sobie poradzić z czymś w sumie banalnym. Chciałbym aby domena główna domena.pl wskazywała na podkadalog w katalogu public_html a nie jak jest obecnie że wskazuje na katalog główny (public_html). Jak to uczynić ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Napisać do pomocy technicznej, sam tego nie skonfigurujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szopik 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Napisać do pomocy technicznej, sam tego nie skonfigurujesz. To VPS wiec teoretycznie mógłbym gdybym wiedział co należy zrobić, ale rozumiem że przez DA się nie da ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.follownet.pl 8 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Da się z poziomu admina w DA, opcja Custom HTTPD Configuration. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szopik 0 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 Fajnie dzięki za informacje, tylko gdzie i czego szukać by się tym posługiwać bez problemów ? Bo na razie to nie bardzo wiem jak to ugryźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Luty 9, 2010 http://help.directadmin.com/item.php?id=199 > punkt 3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach