Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 O co tu chodzi? co to jest za firma? czy w ogóle jest firmą? ;| 5zł za 100gb rocznie to niedużo Łapcie linka z allegro. http://allegro.pl/item870714450_hosting_100gb_500gb_cpanel_rok.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Ne wiedziałem, że już ferie się zaczęły ... http://zonehack.pl/ Po feriach wiele Allegrowiczów będzie płakać chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wood 173 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Uwaga, uwaga! Strona główna klik i załącznik do znajomego obrazka ze strony klik domena zarejestrowana na .... "dane niedostępne" czyżby na osobę prywatną... rejestrator AZ.PL podsumujcie sobie sami PRAPREMIERA FERII OFICJALNIE ROZPOCZĘTA! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Tak tak, będą narzekać jak zwykle, a na koniec skorzystają porządne firmy bo dopiero wtedy ci ludzie zrozumią by patrzeć gdzie się co kupuje więc co się przejmujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolopik 222 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Na bank pojawią się tematy w opiniach, firma zostanie obrzucona wyzwiskami typu "krzak!" bo za 5zł na rok serwer wolno chodzi ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2010 Na bank pojawią się tematy w opiniach, firma zostanie obrzucona wyzwiskami typu "krzak!" bo za 5zł na rok serwer wolno chodzi ;] Za 5 złotych na rok, niestety serwer już w ogóle nie chodzi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BlueMan 69 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 No, ale osoby, które kupują taki hosting to "płacą, więc wymagają" LOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Łukasz Tkacz Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 IMO to oni już lekko przeginać zaczynają - takich rzeczy nie ma nawet w erze No ale jak widać "interes" się kręci, szybko konta hostinkowe schodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 No ale jak widać "interes" się kręci, szybko konta hostinkowe schodzą ja tam bym nie chciał aby mi się tak kręcił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 Ja też chce być właścicielem hostinku... ;D Skąd oni biorą te tanie serwery...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 10, 2010 Szukają w USA jakiś resellerów i odsprzedają. Jednak nawet na odsprzedawanie miejsca na Reselerze, to nie ma żadnej racji ekonomicznej. To jest jak darmowy hosting i wielu się na to "łapie". No cóż, nic naszego świata nie zmieni. Kiedyś chciałem sprawdzić taką jedną ofertę w USA, firma nazywała się Packet Data (o ile dobrze pamiętam). Wpisałem dane mojej karty kredytowej i konto Paypal i co miesiąc pobierali mi opłatę za serwer (jakieś 5-6 dolarów), którego oczywiście nie było i nie mam do tej pory . Musiałem zmienić kartę VISA na nową, bank jednak zwrócił mi pieniądze. Ale ile kłopotu, lepiej omijać nieznane firmy z USA, tam nie trzeba podawać żadnych danych firmy na stronie, a to sprzyja oszustom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 Nie trzeba było długo czekać. Konto już ma zawieszone, co widać po wejściu na stronę: zonehack.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 A to klienci się ucieszą, szkoda że nie na gwiazdkę. Byłby niezły prezent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 5zł nie starczyło na przedłużenie resellera o następny miesiąc;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ddluk 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 Ja pokusiłem się i sprawdziłem dokąd zaprowadzi mnie whois: DOMAIN:zonehack.pl registrant's handle: nrr8506169030631 (INDIVIDUAL) nameservers: ns2.e2free.co.uk. ns1.e2free.co.uk. Idąc tym tropem wpisałem sobie adres e2free.co.uk i moim oczom ukazały się aukcje na ebayu wśród których znalazłem interesującą nas perełkę - Unlimited web hosting for life CPANEL $9.99 lifetime Ciekawy jestem jak to wygląda w praktyce. Koleś ma ponad 900 komentarzy więc oszustem raczej nie jest. Co o tym sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
crazyluki 114 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2010 Na ebayu widziałem oszustów co mieli po 10 000 + komentarzy a potem nagle schodzili na złą drogę. Różnie to bywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 Ja pokusiłem się i sprawdziłem dokąd zaprowadzi mnie whois: DOMAIN:zonehack.pl registrant's handle: nrr8506169030631 (INDIVIDUAL) nameservers: ns2.e2free.co.uk. ns1.e2free.co.uk. Idąc tym tropem wpisałem sobie adres e2free.co.uk i moim oczom ukazały się aukcje na ebayu wśród których znalazłem interesującą nas perełkę - Unlimited web hosting for life CPANEL $9.99 lifetime Ciekawy jestem jak to wygląda w praktyce. Koleś ma ponad 900 komentarzy więc oszustem raczej nie jest. Co o tym sądzicie? komentarze są wystawiane na drugi dzień po odpaleniu konta, a płacz i jęki są dopiero później, więc na to nie patrz to nawet nie chodzi o cenę serwera, ale ile takich kont trzeba sprzedać aby zarobić, a serwerów z gumy jeszcze nie wynaleziono. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 Ja pokusiłem się i sprawdziłem dokąd zaprowadzi mnie whois: DOMAIN:zonehack.pl registrant's handle: nrr8506169030631 (INDIVIDUAL) nameservers: ns2.e2free.co.uk. ns1.e2free.co.uk. Idąc tym tropem wpisałem sobie adres e2free.co.uk i moim oczom ukazały się aukcje na ebayu wśród których znalazłem interesującą nas perełkę - Unlimited web hosting for life CPANEL $9.99 lifetime Ciekawy jestem jak to wygląda w praktyce. Koleś ma ponad 900 komentarzy więc oszustem raczej nie jest. Co o tym sądzicie? Nie jest oszustem, poprostu sprzedał 899 kartek pocztowych na ebay. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBAD 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2010 Jakiś jegomość skusił się kupić aż 3x ten hosting : ) Szkoda, korzystanie z naiwności i głupoty ludzi. A mówili - kto tanio kupuje - dwa razy kupuje : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach