bryn1u 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2010 Nie dość że na temat, to jeszcze o ~ miesiąc za późno. Tzw. lagi pewnie lacze z livenetu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2010 Tzw. lagi pewnie lacze z livenetu. Ja wiem, że to tak żartem, ale mógłbyś rozwinąć ? Bo chyba mam z tym problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bryn1u 17 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2010 Ja wiem, że to tak żartem, ale mógłbyś rozwinąć ? Bo chyba mam z tym problem. Ja tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kimi2007 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2010 Mam dedyka w Livenet od Maja 2009, i muszę powiedzieć ze firma sie poprawia, szkoda ze nie ma jakiego panelu do restartowania. Ale kolego jeżeli chcesz kupić u nich dedyka to możesz spokojnie kupić. P.s w pierwszy dzień świat na restart czekałem 15 minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariucha 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2010 Przestancie już najezdżać na LN, mam u nich dedyka od jakiegoś czasu i to jak się w chwili obecnej prezentują, to powiem, ze w kategorii jakość/cena bije na chwilę obecną wszystkich innych hosterów w PL na łeb. Dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2010 Przestancie już najezdżać na LN, mam u nich dedyka od jakiegoś czasu i to jak się w chwili obecnej prezentują, to powiem, ze w kategorii jakość/cena bije na chwilę obecną wszystkich innych hosterów w PL na łeb. Sądząc po Twoim temacie http://www.webhostingtalk.pl/topic/22140-serwer-dedykowany-na-wczoraj/ to już chyba nie jesteś taki zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach