Skocz do zawartości
Raffuss

Blokada portu 25 w TP od 1 grudnia

Polecane posty

To teraz wyobraźcie sobie co musieli ludzie przeżywać, którzy nie mają pojęcia o komputerach. Bo wątpię aby wszyscy tak dokładnie rachunki od tepsy czytali.

Inicjatywa także była i po stronie szanujących się usługodawców poczty, którzy opracowali nierzadko obrazkowe instrukcje, jak pozmieniać to tak, aby działało... i wysyłało sporo przypominających mailingów - już gdzieś tak od sierpnia :)

Gość Bartosz Gadzimski

Inicjatywa także była i po stronie szanujących się usługodawców poczty, którzy opracowali nierzadko obrazkowe instrukcje, jak pozmieniać to tak, aby działało... i wysyłało sporo przypominających mailingów - już gdzieś tak od sierpnia :)

Racja, nawet o2 mnie męczyło z miesiąc wcześniej wielkim monitem po zalogowaniu.

To teraz wyobraźcie sobie co musieli ludzie przeżywać, którzy nie mają pojęcia o komputerach. Bo wątpię aby wszyscy tak dokładnie rachunki od tepsy czytali.

Ja się też złapałem :)

BlueHOTLINE mial co robić z tego co wiem :)

Dokładnie tak. W końcu to właśnie dostawcy poczty (a więc firmy hostingowe) są "pierwszą linią oporu" a nie TP S.A. kiedy nagle klientowi przestaje działać poczta (konkretnie jej wysyłanie).

Przygotowaliśmy "ilustrowany" poradnik dot. kilku najpopularniejszych klientów pocztowych na 3 różnych platformach systemowych (Windows, Linux, MacOS X), takich jak: Outlook Express (poradnik dla Windows), Mozilla Thunderbird, Opera Mail (Windows/Linux/MacOS X), Apple Mail (MacOS X), KMail (Linux). Myślę, że to właśnie poprzez mailingi, oraz przygotowane poradniki "obrazkowe" wielu firmom (w tym i naszej) udało się uniknąć 1 grudnia wielu telefonów od swoich sfrustrowanych klientów (Ci przecież dzwoniliby przede wszystkim do firmy, która obsługuje ich pocztę, a nie do dostawcy internetu).

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się