mariolosek 0 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Poszukuję dość pilnie i szybko hostingu dla mojego bloga o marketingu w wyszukiwarkach www.ittechnology.us Wymagania: - szybki serwer, najlepiej w Polsce - serwis ma około 1500 - 2000 odwiedzin dziennie, cachowanie plus cms (wordpress) generuja dość spore obciazenie dla serwera (w kei [pobierał 5-12% procesora) - pomoc przy przeniesieniu serwisu (brak czasu ze względu na sprawy rodzinne) - fajnie jakby był dostęp przez ssh - transfer około 50gb miesięcznie - przestrzeń dyskowa - wystarczy 2-5 gb - cena im niższa tym lepiej (nie zarabiam na stronie, więc dokładam do mojego hobby ) - jestem w stanie zapłacić do 1000 rocznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Witam Jeśli niekoniecznie w Polsce, zapraszam do GlowaNET.pl Pakiet specjalnie dopasowany do Pana potrzeb: 5GB Miejsca 50GB/mc 15% procesora 200zł + VAT rocznie W przypadku zainteresowania naszą ofertą zapraszam do kontaktu przez ticket lub kontakt@glowa.mobi Pozdrawiam Adam Głowiński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Pomyśl nad jakimś VPSem, bo nie ma sensu zmieniać shared co kilka tygodni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 http://www.prohost.pl/hosting.php?pt=ds&spt=25 Plan starter wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 My proponujemy VPS zarządzany VPS512 http://www.mzhost.eu/vps.html Serwer zlokalizowany w UK, ping z Polski około 60 ms. Serwer jest w pełni zarządzany + gratis oprogramowanie cPanel/WHM oraz clientexec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smallservers.pl 13 Zgłoś post Napisano Październik 28, 2009 Witam Serdecznie zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą DEHO.PL. Pakiet DEHO1 lub DEHO2 powinien odpowiadać Pana wymaganiom. Dedykowane zasoby MEM/CPU, IP z revDNS, możliwość indywidualnych konfiguracji. Szczegółową ofertę specjalną przesłałem na PW. W przypadku pytań pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy -- Biuro Obsługi Klienta firmy smallservers.pl bok@smallservers.pl | pomoc@smallservers.pl http://www.smallservers.pl NIP: 945-196-10-02 | REGON: 120108546 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2009 Poszukuję dość pilnie i szybko hostingu dla mojego bloga o marketingu w wyszukiwarkach www.ittechnology.us Witam, Twojego bloga śledzę już sporo czasu więc cieszę się że będę mógł coś doradzić Kei obciążenie liczy z 25% mocy przerobowej, więc w większości firm będziesz potrzebował 1/4 tego co obecnie. Śmiało polecić można z ww ofert Prohost. Do listy dorzuciłbym nq.pl oraz dhosting.pl (sam trzymam tam głównego bloga). A na marginesie dopytam, masz na WP włączony WP-SuperCache czy inny plugin cachujący? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariolosek 0 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2009 Witam, Twojego bloga śledzę już sporo czasu więc cieszę się że będę mógł coś doradzić Kei obciążenie liczy z 25% mocy przerobowej, więc w większości firm będziesz potrzebował 1/4 tego co obecnie. Śmiało polecić można z ww ofert Prohost. Do listy dorzuciłbym nq.pl oraz dhosting.pl (sam trzymam tam głównego bloga). A na marginesie dopytam, masz na WP włączony WP-SuperCache czy inny plugin cachujący? Dzięki za informacje bardzo. Bardzo mi to pomogło. P.S. Taj korzystam z skryptów cachujących. Prawdopodobnie to one odpowiadają za dużą część obciążenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Listopad 5, 2009 Ale one obniżają obciążenie a nie podwyższają Ile masz UU i PV? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach