Shk 51 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Witam! Chciałbym poznać Wasze opinie na temat, który z hostingów : Hekko.pl czy Ionic.pl byście wybrali? Szczególnie pod względem awaryjności. Z góry dziękuję! Pozdrawiam P.S. Mowa tylko o Hekko.pl i Ionic.pl Proszę nie oferować nic innego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Zapominając o konkurencji: Ionic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Ionic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ollli 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 ionic 3:0 hekko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shk 51 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Pytanie wiąże się z tym, że niedługo kończy mi się ważność konta w hekko.pl. I planuję przejść na Ionic.pl. Zresztą mam już tam jeden pakiet, z którego jestem zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Masz konta w obu firmach, więc masz dostęp do danych potrzebnych do podjęcia decyzji. Ten topic nie ma sensu. Kosz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach