kaczortrex 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 Witam, dłuższy czas temu interesowałem się podobnym pytaniem, jednak teraz znowu z ciekawości rozglądam się za hostingiem dla programisty: java, perl, python, redmine, ssh, standardowy hosting. Czy ktoś w Polsce oprócz rootnode i na świecie spełniałby powyższą specyfikację? A może ktoś z obecnych hosterów mógłby rozszerzyć ofertę serwerów wirtualnych i sprzedawać drożej standardowy hosting z powyższymi funkcjami? pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 po części http://megiteam.pl a może jednak własny vps? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczortrex 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 tylko wiesz dobry vps trzeba liczyc tak z 60-80zł/m-c na coś co uciągnie tomcata, apache i całą reszte (CPU,RAM). Dla pojedyńczej osoby to są już spore koszta, a dostawić tomcata do już działającego hostingu i wziąść troszke więcej pieniędzy to w sumie nie tak dużo przy dzisiejszych maszynach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m.p 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2009 wiem, wiem, jednak zawsze to jakieś rozwiązanie. a, co do javy, teraz mi się przypomniało GAE - http://code.google.com/intl/pl/appengine/d...gettingstarted/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mateusz Sojda 41 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Ja również polecam Megiteam Rootnode to nie hosting. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczortrex 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 na razie wziąłem sobie vpsa na 1+2 m-ce z logout.pl i czekam na aktywacje, potem bede myslal dalej ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2009 Witaj, Zapoznaj się z NQ.pl, szczerze polecam :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIPserv.org 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2009 Witam, dłuższy czas temu interesowałem się podobnym pytaniem, jednak teraz znowu z ciekawości rozglądam się za hostingiem dla programisty: java, perl, python, redmine, ssh, standardowy hosting. vipserv.org ofertuje to wszystko poza javą w cenie standardowego hostingu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczortrex 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 10, 2009 wiem, korzystałem przez jakiś czas z vipserv.org, jednak teraz szukałbym czegoś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach