Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Mi się żadnen Lew nie pojawia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Wyłącz adblocka ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Już go nie ma ale on nigdzie nie prowadził i znikał po kilku sekundach bez sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lucaspl 18 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Zapewne w najbliższym czasie pojawi się znów, tylko dłużej lub w innej wersji. Podoba mi się pomysł... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2009 Panowie, jaki lew... czemu mnie to ominęło ;< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 Wyłącz adblocka ;p Nigdy nie miałem, i raczej nie będę miał BTW Teraz się pojawił. Wyglądał na głodnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malitek 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 Nie ma go Pokażcie SS`a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matt 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 dla tych co go nie widza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 Eeee, teraz tak pomyślałem. Pamiętacie, prohost miał podobnego lwa (nawet chyba takiego samego) w avatarze. Jeżeli się mylę to przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 On chyba miał tygrysa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 7, 2009 Pewnie jakiś marketingowiec biedronki zajął się reklamą swojej firmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Wszystkim się tak teraz posty wyświetlają?? Pytam bo nie wiem czy się coś przestawiło czy admin to zmienił......... Jest możliwośc zmiany na takie pokazywanie postow jak dawniej?? prócz wersji Lo-Fi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Riess 29 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 W prawej części belki z nazwą tematu masz przycisk "opcje". Ustaw widok na standardowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2009 Fakt szukałem w panelu kontrolnym ale o tym nie pomyślałem. Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
conra 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 http://www.webhostingtalk.pl/index.php Fatal error: Cannot redeclare fatal_error() in /home/wht/domains/webhostingtalk.pl/public_html/init.php on line 317 i jeszcze standardowy błąd ipb - mysql Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2009 To samo u mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach