Skocz do zawartości
WPNJ

"Play Fresh – logicznie rzecz biorąc, najlepsza oferta na kartę"

Polecane posty

Niedawno uciekłem z Orange Go (na kartę), ponieważ tyle ile oni mi reklam swoich usług, konkursów i loterii przesyłali to głowa mała. Bywało, że dostawałem od ncih po kilka reklam DZIENNIE! Kilkukrotnie prosiłem o reakcję, niby pousuwali mój numer z ich baz reklamowych ale wciąż ogromną ilośc spamu dostawałem. W końcu się wściekłem i przeniosłem do Play na kartę i jestem zadowolony. 200 darmowych smsów co miesiąc, korzystne stawki, uczciwy system malejących stawek i co najważniejsze - mało g..nianych reklam.

Orange ogólnie ma niezłą ofertę, ale skala braku szacunku do klienta jest skandaliczna. W Erze zaś opłaca się jedynie pisać i dzwonić do osób w sieci - wówczas wychodzi najtaniej w Polsce, gorzej jak trzeba się kontaktować z osobami spoza sieci - wtedy pozostaje płacić i płakać. Wiem co mówię, bo rodzice mają Tak Taka i to od lat (niestety związani umową).

Ja tam mam orange [dla klientów biznesowych] i poza życzeniami na święta praktycznie nic od nich nie dostaje. Abonament jak najbardziej opłacalny, ale telefony drogie jeśli ktoś chce coś naprawdę fajnego.

Natomiast jeśli chodzi o orange go to dziewczyna z tego korzysta i aż tyle tych reklam nie dostaje, jak nie zapomnę to sprawdzę ;)

Natomiast jeśli chodzi o orange go to dziewczyna z tego korzysta i aż tyle tych reklam nie dostaje, jak nie zapomnę to sprawdzę

Reklamy dostają tylko ci, którym zachciało się aktywować możliwość przysyłania do nich SMSów z bramki sms.orange.pl.

Już dawno bym miał Playa tylko internet strasznie drogi:/ W plusie 10zł/50MB w Play 12gr/100kb...

w plusie nie kupujesz paczek 50MB tylko płacisz po 12gr za każde 100kB :P

hmm.. w heyah masz teraz: 0,02 za każde 100kB danych, więc też wychodzi ci za paczkę ~50 MB = 10zł :P

http://www.heyah.pl/rowna-taryfa_oferta-cenowa

http://www.heyah.pl/mobilny-internet

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się