GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Witam, planuje przejść z forum na lepszy silnik forum, aktualnie używam MyBB. Teraz chciałbym kupić licencje na forum IPB, gdzie takie coś mogę kupić i za jaką cenę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Na stronie producenta znajdziesz wszystkie informacje -> http://www.invisionpower.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GyniO 10 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Po co mi kontakt telefoniczny z anglikami czy z jakim innym opcjo języcznym supportem? Potrzebowałbym pośrednika, bo tak nie wiadomo czy dostałbym te forum i licencje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Ech. Tutaj masz, czasem trzeba przejść ze strony głównej na jedną z podstron - http://www.invisionpower.com/community/board/purchase.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurdziol 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Potrzebowałbym pośrednika, bo tak nie wiadomo czy dostałbym te forum i licencje. Osobscie bardziej balbym sie zakupu przez posrednika niz bezposrednio od producenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Witam, planuje przejść z forum na lepszy silnik forum, aktualnie używam MyBB. Teraz chciałbym kupić licencje na forum IPB, gdzie takie coś mogę kupić i za jaką cenę? Odezwij się do DawiPi czyli http://ipslink.pl/. Sprawdzony i pewny. Świadczy też inne usługi jak support i modyfikacje dla IPB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BarMleczny 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2008 Tak DawPi świadczy usługi na najwyższym poziomie polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serberto 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 IPB wycofalo sie z lifetime licencji, teraz kosztuje 150 $ plus i po 6 miesiacach za 25 $ renewal. Mozesz sprobowac kupic od kogos lifetime najlepiej na invisionboard.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafi 2425 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 IPB wycofalo sie z lifetime licencji, teraz kosztuje 150 $ plus i po 6 miesiacach za 25 $ renewal. Mozesz sprobowac kupic od kogos lifetime najlepiej na invisionboard.pl. A zawsze wydawało mi się, że te sześć miesięcy to czas, w którym dostajesz upgrady... natomiast na starej wersji forum sobie można mieć dożywotnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sproject 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Fiercio, bo dokładnie tak jest. Po pół roku tracisz jedynie prawo do aktualizowania IPB, a nie samą licencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serberto 0 Zgłoś post Napisano Październik 16, 2008 Skrot myslowy, chodzilo mi o upgrady of course. Za pare lat obecna wersja bedzie praktycznie nie do uzycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach