Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
kamil164

b-site.pl - Centrum Tworzenie Stron Internetowych

Polecane posty

B-site.pl - Centrum Tworzenie Stron InternetowychWitam chciałem zaprosić wszystkich i zachęcić do rejestracji na nowym portalu www.b-site.pl Poniżej słowa kluczowe opisujące stronę: 

Sponsoring stron www (potrzebujesz sponsoringu? napisz na forum..), sponsoring layoutow, domen, tworzenie stron www, grafika, tutoriale, sprzedaż themów/wtyczek, layoutów, wtyczka sms za sms , download, artykuły, CMS-y, Fora, konkurs na najlepszy layout z atrakcyjnymi nagrodami, wszystkie info na forum. Ponadto: konkurs WWW! Niedługo autorski CMS, zapraszam!

www.b-site.pl

B-site.pl - Centrum Tworzenie Stron InternetowychWitam chciałem zaprosić wszystkich i zachęcić do rejestracji na nowym portalu www.b-site.pl Poniżej słowa kluczowe opisujące stronę: 

Sponsoring stron www (potrzebujesz sponsoringu? napisz na forum..), sponsoring layoutow, domen, tworzenie stron www, grafika, tutoriale, sprzedaż themów/wtyczek, layoutów, wtyczka sms za sms , download, artykuły, CMS-y, Fora, konkurs na najlepszy layout z atrakcyjnymi nagrodami, wszystkie info na forum. Ponadto: konkurs WWW! Niedługo autorski CMS, zapraszam!

www.b-site.pl

Sponsoring? A taki temat tworzysz http://www.webhostingtalk.pl/index.php?showtopic=13516? :)

Gość N3T5kY

Raz na wozie raz pod wozem ;)

Heh właśnie się rejestruję na forum i zauważyłem ciekawą rzecz :P

Kod potwierdzający: d267f

Bez capcha? hmm...

Gość RuFiK
@dear Boss

To nie moje forum =] Ja tylko reklamuje.

to juz przestan reklamowac ;)

Gość Łukasz Tkacz
@dear Boss

To nie moje forum =] Ja tylko reklamuje.

Gorzej, nie reklamujesz tylko spamujesz -> u mnie jakoś też był taki temat, IDENTYCZNA nazwa oraz treść, przypadek? Wątpię... zresztą, już na samsym b-site napisałem co o tym sądzę.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować