nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 No niestety, u mnie w okolicy jest tylko eFuturo, ale porównanie pakietów ProHost z eFuturo to nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 No to widocznie coś po mojej stronie nie gra :/ BOSS z jakiego łącza korzystasz? Netia, TP? Lokalna kablówka na takich gó@#%$ łączach, że szkoda gadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 ertcap akurat w tym wypadku nie, tak miałem do serwerów w UK od resellerzoom i czegoś tam jeszcze... tutaj mam task.gda.pl limes.com.pl i.. hmm.. pol2.nameserverus2.com nie wiem co to, ale pingi 7-8ms : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 5, 2008 Ja mam właściwie z http://www.4web.pl/, pingi nie są złe w Polsce do łodzi mam jakieś 5ms, ale dalej to juz z 20-30ms w Polsce ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krk 2 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2008 Bez zastanowienia bierz Proste & Iq obecnie mają promocję na allegro http://allegro.pl/item429791696_4gb_30_tan...magajacych.html lub http://allegro.pl/item429792227_2gb_30_tan...esjonalnie.html Ja mam tam stronę koła łowieckiego gdzie też potrzebowałem fakturę i wszystko bez problemu P.S adres strony http://puszcza.pisz.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2008 dialog ogólnie ostatnio ma problemy, więc to raczej skrajny przypadek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2008 Szkoda, że trzeba rocznie płacić, ale chyba wezmę dla szkoły w IQ.pl. Apropo prohost.pl: Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request funky.prohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sebak 298 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2008 u mnie jest normalnie: Welcome to the home of funky.prohost.pl To change this page, upload your website into the public_html directory Date Created: Wed Sep 3 21:07:11 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Wrzesień 6, 2008 Ja bym chciał zauważyć tylko to, że te konta proste na allegro, mają mniejszą ilość baz danych niż w ofercie proste.pl bezpośrednio na stronce.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 OK, hosting już wiem, który wybrać, mam nadzieje, że dyrekcja się zgodzi. Teraz chciałbym się od razu w tym temacie dowiedzieć, gdzie najtaniej i najlepiej kupić domeny krajowe - na razie mam na oku OVH.pl, ale teraz jak tam taki bałagan jest, to aż strach się bać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 A bezpośrednio od dostawcy? masternet.pl sprzedaje domeny pośrednio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 dns.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Bez przesady, nie wypada, aż płacić 150zł za domen funkcjonalną, a 200zł za krajową - oczywiście ceny netto. Mam na myśli, coś takiego jak AZ.pl, Home.pl - wpisy we whois są bezpośrednio do firmy rejestrującej (Registrar) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Witaj, Listę partnerów NASKu znajdziesz tu http://dns.pl/porozumienie/partner.html Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 No ok, lecz nie wszystkie firmy są godne polecenia, a nie chce wybrać kiepskiej firmy, gdzie będą problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Nie uważasz, że idziesz trochę na łatwiznę? Tak za rączkę, wszystko wszyscy za Ciebie wybiorą? Zobacz sobie kto ma najwięcej zarejestrowanych: http://statystykidomen.pl/, porównaj cenniki i sam wybierz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 Ovh.pl, masternet.pl, dhosting.pl - jak u nich kupisz na pewno będzie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 OK, wybrałem hosting - dust.pl, a domenę - ovh.pl. Chciałbym się jeszcze zapytać czy macie podobny hosting jak prohost.pl? Serwery w Polsce, DirectAdmin, płatność miesięczna, kwartalna, php5, mysql4/5, 1-2gb miejsca, 10-30gb transferu. bardzo szybki. cena do 15-17zl miesięcznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 hekko.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 hekko.pl nie ma płatności miesięcznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hekko.pl 239 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 hekko.pl nie ma płatności miesięcznych. Chciałbym się jeszcze zapytać czy macie podobny hosting jak prohost.pl? Serwery w Polsce, DirectAdmin, płatność miesięczna, kwartalna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 No tak, jednak chce mieć obie możliwości, bo różnie opłacam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Active-Hosting Zgłoś post Napisano Wrzesień 8, 2008 nfq Przesalałem ci ofertę na PW mam nadzieje że się nad tą propozycją zastanowisz. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nfq 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 9, 2008 Jeszcze jakieś propozycje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach