pitreq 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 Mam problem, zmienilem kodowanie w jednym skrypcie na uft8 i od tamtej pory nie chce mi sie ladowac index.html... pojawia sie pusta strona, nawet jak zmienie z powrotem kodowanie... moze tak byc ze serwer nie wyrabia? Jak to sprawdzic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ServerPro.pl 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 Proszę podać adres www tutaj lub na pw, sprawdze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 Raczej zmieniłeś jeszcze coś innego bo kodowanie znaków nie powinno / nie ma? nic wspólnego z ładowaniem się plików... Tak to zamiast np PL znaków widziałbyś krzaczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noone 19 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 Jeśli już to kompresja gzip + błędnie ustawiona informacja o wielkości dokumentu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 A może w logach coś jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
is_wm 287 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 Proszę podać adres www tutaj lub na pw, sprawdze. No tak, jak strona jest pusta, to na pewno duuuużo sprawdzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Czerwiec 6, 2008 No tak, jak strona jest pusta, to na pewno duuuużo sprawdzisz. Ten post to najlepsze co dzisiaj czytałem thx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach