Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2008 Witam, Zastanawiam się czy ktoś ma już może napisany modół do rejestracji domen via hrd w systemie whmcs. Mam w planach zrobienie takiego modułu (jeśli go jeszcze nie ma). Jak narazie mam gotowy moduł: - whmcs + dotpay (allpay) [wsztystko działa jak należy, automatyczne generowanie wpłat, faktur, dodawanie numerów transakcji itp). Niedługo zamierzam wykonać integracje z innymi bramkami płatności (CashBill, Płatności) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ey. 0 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2008 Witam, Zastanawiam się czy ktoś ma już może napisany modół do rejestracji domen via hrd w systemie whmcs. modul* Jaka cena za niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Maj 18, 2008 Kiedyś na jakimś portalu ogłoszeniowym widziałem ofertę gotowego API do zainstalowania na stronę coś za ~5tyś zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 Witam, Zastanawiam się czy ktoś ma już może napisany modół do rejestracji domen via hrd w systemie whmcs. Mam w planach zrobienie takiego modułu (jeśli go jeszcze nie ma). Jak narazie mam gotowy moduł: - whmcs + dotpay (allpay) [wsztystko działa jak należy, automatyczne generowanie wpłat, faktur, dodawanie numerów transakcji itp). Niedługo zamierzam wykonać integracje z innymi bramkami płatności (CashBill, Płatności) Ty masz w planach napisanie takiego modułu czy chcesz komuś to zlecić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 Jaka cena za niego?Tego jeszcze nie wiem, zobaczymy ile zajmie napisanie czegoś takiego.Ty masz w planach napisanie takiego modułu czy chcesz komuś to zlecić?Z kolegą z firmy chcemy to napisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 Kiedyś na jakimś portalu ogłoszeniowym widziałem ofertę gotowego API do zainstalowania na stronę coś za ~5tyś zł. Moim zdaniem bardzo przesadzona cena. Chyba więcej firm woli korzystać z autorskiego oprogramowania do realizacji zamówień z API do rejestratora domen. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 Ile kosztuje autorki system do rejestracji domen? Ja inwestuje w whmcs bo jest już tyle modulów do niego, ze przystosowanie tego na polski rynek to tylko kwestia czasu, a zawsze można iść na resellerke domen polskich za zachód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukaschemp 27 Zgłoś post Napisano Maj 19, 2008 Sam system, bez jakiegoś layout'u, z rejestracją klientów, zamówieniami, przypomnieniami, wszystko w bazie - ok. 2500 - 3000 zł, w zależności od wymagań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Marzec 14, 2009 a ja chciałbym odświeżyć temat i spytać jak wygląda sprawa tego modułu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kvision 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 6, 2009 Nikt się nie wypowie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
comman 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 24, 2009 Witam serdecznie. Podbijam temat prosząc zainteresowanych modułem HRD dla WHMCS (również jego dalszą sprzedażą) o kontakt na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huan 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Witam, Wlasnie udostepnilem bezplatnie obsluge dotpay.pl dla WHMCS. Moduł można ściągnąć ze strony: http://huan.pl/download/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Witam, Wlasnie udostepnilem bezplatnie obsluge dotpay.pl dla WHMCS. Moduł można ściągnąć ze strony: http://huan.pl/download/ Proponuję zabezpieczyć ten skrypt gdyż w chwili obecnej można "dokonać płatności" nie płacąc faktycznie za fakturę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
huan 18 Zgłoś post Napisano Wrzesień 26, 2009 Racja, dzieki za wskazowke. Kompletnie o tym zapomnialem. Juz poprawione. Na razie skrypt sprawdza IP, czy nalezy do serwerow DotPay. W przyszlej wersji moze dodam bardziej elegancka autoryzacje z wykorzystaniem PINu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przemysław 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 27, 2009 a jak wygląda sprawa modułu rejestracji domen via HRD ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2009 Wracam do tematu, czy coś się ruszyło w sprawie integracji z hrd.pl? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2009 z tego co wiem cena modulu chodzi na rynku za ok 2k Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2009 Ale on istnieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2009 jedna firma lubelska ma go ja czekam na api od ppd.pl, do nich zrobie modul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ktoś 0 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2009 A oni mają globalne i europejskie? Czy będziesz je gdzie indziej (w enomie np?) rejestrował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Listopad 1, 2009 globalne najlepiej w directi, hrd tam rejestruje. masz tez api do whmcs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luke 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2010 I jak, żadnych ofert? Straszne będę musiał napisać lub zlecić napisanie. Moim zdaniem globalne trzeba rozważyć - czy interesuje nas stabilna cena w hrd (i wszystko w jednym), czy pewna niepewność i depozyty w directi (jest też enom). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abrakadabra11 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 28, 2010 Sprzedam moduł integrujący WHMCS z HRD Koszt to około 500zł Kontakt: ketchup [ at ] pirat [ dot] pl Obsługiwane: - tworzenie kont klientów w HRD na bazie danych z WHMCS - używanie już istenijących kont klientów w HRD - rejestrowanie domen pl (brak domen IDN) - rejestrowanie domen eu - rejestrowanie domen globalnych - rezerwacja wszystkich typów domen zaraz po wybraniu przez klienta, a przed opłaceniem - domain_book z API HRD - automatyczne kupowanie domeny jeżeli klient posiada kredyt na koncie w WHMCS lub zapłacił via system przyjmowania automatycznych płatności (PayPal itp.) - automatyczne przedłużanie domen, jeżeli klient opłaci fakturę wygenerowana przez WHMCS via system przyjmowania automatycznych płantości - zmiana delegacji DNS domen - przypisywanie kontaktu technicznego (domeny eu i pl) podczas rejestracji domeny Nie obsługiwane: - zmiana danych abonenta via WHMCS - rejestrowanie domeny do testów - brak możliwości zakładania opcji na domenę - brak możliwości edycji danych rejestratora domeny via WHMCS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość N3T5kY Zgłoś post Napisano Maj 5, 2010 Jeśli ktoś posiada moduł do HRD lub PPD pl, to zapraszam na GG 4863039. Wymagam podania linku do testu, lub udostępnieniu np. ograniczonego czasowo modułu na test. pzdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anubus 0 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2010 Sprzedam działający moduł HRD dla WHMCS, Możliwość przetestowania przed zakupem. Dostępny od ręki. Obsługiwane: - tworzenie kont klientów w HRD na bazie danych z WHMCS - używanie już istenijących kont klientów w HRD - rejestrowanie domen pl (brak domen IDN) - brak funkcjoinalnosci w bramce API HRD - rejestrowanie domen eu - rejestrowanie domen globalnych - rezerwacja wszystkich typów domen zaraz po wybraniu przez klienta, a przed opłaceniem - domain_book z API HRD - automatyczne kupowanie domeny jeżeli klient posiada kredyt na koncie w WHMCS lub zapłacił via system przyjmowania automatycznych płatności (PayPal itp.) - automatyczne przedłużanie domen, jeżeli klient opłaci fakturę wygenerowana przez WHMCS via system przyjmowania automatycznych płantości - zmiana delegacji DNS domen - przypisywanie kontaktu technicznego (domeny eu i pl) podczas rejestracji domeny Nie obsługiwane: - zmiana danych abonenta via WHMCS - rejestrowanie domeny do testów - brak możliwości zakładania opcji na domenę - brak możliwości edycji danych rejestratora domeny via WHMCS info: anubispl [at] me [dot] com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach