jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 Tak jak w temacie. Ja tylko czytam aktualnie: - PC WORLD KOMPUTER; - Magazyn INTERNET; - INTERNET Maker; - IT w administracji - Linux + (czasami : P ) no to wsio : P A jak u was? Może czytacie jakieś ciekawe pisemko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 Auto Motor i Sport, Auto Moto, Forum, Krytyka Polityczna, Motor, Przekroj, SatKurier, Top Gear. A i czasami Pressa i Machinę . Gazet komputerowych nie kupuje bo te "testy" w PC Worldzie czy CHIPie to raczej śmiech na sali przy tym co można przeczytać w internecie, a i płyty z toną softu nie są mi po nic potrzebne. Kiedyś kupowałem Neo Plus i PSX Extreme ale obecnie z braku czasu i tego, że Sega już nie produkuje konsol przestałem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
michaeln 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 Newsweek International (czyli nie wydanie polskie, którego nie znoszę )... czasami TIME... a tak to tylko gazety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nvu 24 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 Magazyn Internet Internet Maker PC Format Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 CD-Action Computer Arts Magazyn Internet i Internet Maker, ale raczej z przyzwyczajenia czasami Futbol(.pl) czasami coś w stylu Chip, PCWK, PC Format i Next, ale tylko, jak coś fajnego na płycie jest - a ostatnio z tym słabo.. korciło mnie coś o Newsweeku i TIME napisać, ale nie zacznę tej dyskusji : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarek 4 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 @patryk Gazety nie kupuje tej z racji testów (bo raczej nie wierze w ich testy..) ale czasami są fajne artykuły No i fakt, że mam ją za friko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrick Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 Playboy,ckm i lokalna prasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 PHP Solution i Newsweek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krystian 17 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 CKM Od czasu do czasu jakieś lokalne gazety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 Dla umysłu: Manager Magazin METROPOLIA Your Polish Business Magazine Business English Magazine Marketing and More Puls Biznesu Forbes Dla zdrowia: Men's Health Dla relaksu: Wszystkie komputerowe, które mi wpadną w ręce. A dla odmóżdzenia czy zabicia czasu w ustronnym miejscu Logo Smart CKM itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yagadoor 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2008 Czytam glownie "branzowe" dla mnie magazyny, czyli zwiazane z grami komputerowymi: MCV EDGE PC Gamer UK CD Action Play Cllick ... z naciskiem na te dwa pierwsze (MCV i EDGE). Poza tym dla relaksu Magazyn Internet, Voyage, czasami Przekroj czy inną Angorę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
prat 1 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 Z komputerowych to co wpadnie w rece, kupuje rzadko, jak mnie okładka zainteresuje. Poza tym to głównie Politykę. Wprost, Newsweek na uczelni. Jakieś Focusy też na uczelni. A poza tym to zawodowo takie cuś jak "Polski Caravaning" :-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Godzio 12 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2008 Jeśli już to pcformat, jednak czasopism nie kupuję, mam wht, pclaba, zenfista, purepc, i wszystko świeżutkie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach