Skocz do zawartości
szaman0

Gdzie Najlepiej Na Dzień Dziesiejszy

Polecane posty

Witam

Zastanawiam się nad zakupem domeny polskiej ale za zbyt nie wiem gdzie w obecnej chwili jest najlepiej. Zastanawiałem się nad zakupem w Vbiz.pl w nowej promocji od 1 stycznia, po przeczytaniu regulaminu nie znalazłem nic o obowiązku przedłużenia po roku i na tym właśnie najbardziej mi zależy ponieważ nie wiem czy pomysł wypali. Myślałem jeszcze o 2BE i AZ ale o tym drugim słyszałem trochę nie przyjemnych opinii.

Prosiłbym o wasze opinie gdzie najlepiej.

Z góry dziękuję za pomoc i Szczęśliwego nowego roku.

W imieniu Vbiz.pl potwierdzam, ze nie ma obowiazku przedluzenia domeny po roku w naszej firmie (kod authinfo wydajemy w dowolnym momencie bez dodatkowych oplat).

A tak na marginesie. Co to za promocja od dziś bo widzę że wszyscy sprzedają pl po 9,99? NASK poświąteczną wyprzedaż robi? :P

Chyba od ponad dwóch miesięcy mówi się, że NASK od 1 stycznia 2008 obniża w znacznym stopniu ceny nowych rejestracji domen krajowych.

Trzymajac sie konwencji pytania - nie, to juz najwczesniej rozpoczeta promocja przed kolejnymi swietami Bozego Narodzenia ;-).

Witam,

Biorac pod uwagę cenę przedłużenie domen oraz brak haczyków i kruczków w regulaminie, jasne i proste zasady, brak opłat za wydanie kodów authinfo oraz możliwość rezygnacji z utrzymywania domeny - polecam 2be.pl :D

Miłego dnia

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się