webmaniac 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 Czy istnieje możliwość: 1. Zainstalowania dwóch wersji PHP na serwerze z DirectAdmin'em 2. Wyboru, która wersja PHP ma obrabiać strony danego klienta przy tworzeniu konta? 3. Instalacji baz danych PostgreSQL i obsługi ich z panelu w DA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Linux 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 1. Bez problemu, wiem bo robiłem tak 2. Nie wiem jak z poziomu DA, chyba się nie da ale od czegoś jest .htaccess 3. Nie mam pojęcia, jestem ogólnie blady w bazach danych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 3. Jest ale trzeba wykupić plugin na rok za 25 dollarów widziałem taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2007 1) tak 2) tak, tu kilka sposobów 3) tak, tu dwie opcje: płatny plugin, własne oskryptowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach