Witam ostatnio poszukuje hostingu www takiego zeby był stabilny miał duzy limit transferu lub był bez limitu transferu. Testowałem usługi od 1&1, nazwa, i się niestety zawiodłem drogo i nie profesjonalnie zwłaszcza ze strony hostingu nazwa, teraz testuje hosting od superhost ale tam jest strasznie niska ilość zapytań do bazy danych na godzine bo tylko 10000 zapytań a powiem szczerze ze pakiet biznes u nich był by w sam raz żeby nie ta baza danych, przyglądam się także ofercie Livenetu od spółki Network Comunication ten pakiet 60 gb pojemności i 1000 gb transferu na miesiąc, ale tam też nie jest za ciekawie ze względu na ten panel plesk i strasznie okrojone opcje w panelu do tego dziwnie dodaje sie domeny do serwera.
Może wy coś byście poradzili obecnie jestem w biznes hoście ale chciał bym zmienić chodx tam też nie jest zle ale ze względu tego iż google po nakłądało filtry na moje 2 strony i obawiam się zę to wynikło przez hosting i dla tego chciał bym się przenieść.
Tak więc co polecacie co wybrać wazne są dosć spore limity by nie było niespodzianek ze konto jest zablokowane itp średni ruch około 5000 - 6000 uu na dzień mam.
Pozdrawiam i czekam na jakieś propozycje rady itp mile widziane komentarze osób które mają usługi w wyzej wymienionych firmach co sądzicie o ich usługach itp.
Użytkownik zgadza się na otrzymywanie propozycji od użytkowników oraz ofert od firm (oferty wysyłane nie z
kont firmowych będą usuwane).
Ten post był edytowany przez Michael Dicson dnia: 23 styczeń 2012 - 12:02