Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
Grupa PFF

[opinie] e9.pl

Polecane posty

Przepraszam Cie, ale wg mnie Twoja oferta jest kiepska - ja nie patrze tylko na TRANSFER.. brak jakiejs infolinii.. jakis cpanel tam masz? ehh, standart.. to nie trzeba az tak duzo placic za taka jakosc... na allegro sa tansi.. a to, ze prowadzisz firme w DE i chcesz trafic do polskich klientow to nawet w dobie Internetu swoiste kuriozum jest...

Hi!

Musze Ciebie uspokoic, my juz trafilismy do polskich klientow. Interes w Polsce jest o wiele lepszy niz w Niemczech. Swiadczy o tym fakt, ze taka mala firma jak my, bez infolinie, bez wlasnego oddzialu, odbiera klientow wlasnie od home.pl lub netart.pl. Jesli myslisz ze branza hostingowa stoi w miejscu to mylisz sie. Teraz jest rok 2005 a nie 2000!

Gruss

tomasz

Musze Ciebie uspokoic, my juz trafilismy do polskich klientow. Interes w Polsce jest o wiele lepszy niz w Niemczech. Swiadczy o tym fakt, ze taka mala firma jak my, bez infolinie, bez wlasnego oddzialu, odbiera klientow wlasnie od home.pl lub netart.pl. Jesli myslisz ze branza hostingowa stoi w miejscu to mylisz sie. Teraz jest rok 2005 a nie 2000!

Ciesze sie niezmiernie. 2 pytania:

1) Czy chcesz budowac swoja firme na przypadku?

2) Czy nie widzisz, ze krag sie zaciesnia i zaczynasz byc coraz mniej konkurencyjny, podobnie jak masz juz teraz w DE?

Ciesze sie niezmiernie. 2 pytania:

1) Czy chcesz budowac swoja firme na przypadku?

2) Czy nie widzisz, ze krag sie zaciesnia i zaczynasz byc coraz mniej konkurencyjny, podobnie jak masz juz teraz w DE?

Hi!

1. Ja firmy nie buduje, ja firme prowadze od 1998 ! Byly bardzo dobre czasy, przyszly niedobre a teraz sa ponownie bardzo dobre, jestesmy w Polsce.

2. A ktora konkurencje masz na mysli, pseudo firmy z ofertami na Allegro ? To nie jest konkurencja dla mnie. O prawdziwej konkurencji napisales juz w tym temacie. Jesli przytaczasz konkurencje w Niemczech to chyba Schlund & Partner lub Strato. I tutaj masz racje. Nie jestem w stanie konkurowac z firma ktora posiada ponad 2.000.000 klientow, rocznie zarabia kilkaset milionow Euro tylko na hostingu. A home.pl ?

To jest konkurencja!

Gruss

tomasz

Przepraszam Cie, ale wg mnie Twoja oferta jest kiepska - ja nie patrze tylko na TRANSFER.. brak jakiejs infolinii.. jakis cpanel tam masz? ehh, standart.. to nie trzeba az tak duzo placic za taka jakosc... na allegro sa tansi.. a to, ze prowadzisz firme w DE i chcesz trafic do polskich klientow to nawet w dobie Internetu swoiste kuriozum jest...

nie wiesz co mówisz :-P e9 to NAJLEPSZA firma hostingowa po home.pl :-D

-> wzorowe podejście do klienta

-> bardzo szybkie serwery

-> małe pingi

-> niskie ceny

-> wysoki uptime

-> jeśli zdarzy się jakaś awaria jest usuwana praktycznie natychmiast

nie wiesz co mówisz  :-P e9 to NAJLEPSZA firma hostingowa po home.pl  :-D

Hi!

Nie przesadzaj :) Do home.pl brakuje nam bardzo duzo i przed nami jest jeszcze kilkadziesiat innych bardzo dobrych firm. Zdrowa konkurencja zawsze polepsza rynek.

Gruss

tomasz

Brak infolinii i confixx vs. nizsze ceny. Cos za cos - czy to takie dziwne?

Brak infolinii i confixx vs. nizsze ceny. Cos za cos - czy to takie dziwne?

Infolinia to sa grosze.

Confix to chyba jest standart.. pomijam panele na cplanelu w hostingach za 7 zl.

Nizsze cene?? hym.. znajde taniej, lepiej i bez posrednikow..

Gość Fobi

Infolinia to nie sa grosze. Co po infolinii jesli nikt nie podniesie sluchawki ?

Liczy sie obecnosc na rynku i duze grono zadowolonych klientow. Napewno jest to jeden z adresow, ktore osobiscie polecam osobom szukajacym pewnego , sprawdzonego hostingu (a innych nie polecam) w niskich cenach.

Pozdrawiam,

Bartek

Mac, na jakiej podstawie twierdzisz ze "infolinia to sa grosze" ? Czy masz doswiadczenie w finansowaniu oraz organizacji infolini oraz supportu dla uzytkonikow ?

Infolinia to sa grosze.

Confix to chyba jest standart.. pomijam panele na cplanelu w hostingach za 7 zl.

Nizsze cene?? hym.. znajde taniej, lepiej i bez posrednikow..

Hi!

Teoretycznie masz racje, wrecz na tym mozna zarobic! Tutaj na zachodzie jest czyms normalnym platny support. Czyli jesli ktos ma problemy to dzwoni, oplaca polaczenie i dodatkowe koszta. Taki support moze byc oferowany przez 24 godziny, w dni powszednie i swieta. Niestety jeszcze nie znalazlem odpowiedniej oferty w Polsce. Moze ktos zna firme, ktrora oferuje takie uslugi. Pytanie jest tylko, czy klienci beda korzystac z takiej formy supportu.

Przy okazji moge zatrudnic nawet do 20 ludzi, ktorzy udzielaja pomoc gdy na to maja czas. Przy dobrym koncepcie jest to mozliwe.

Support kosztuje i wszyscy nasi klienci to bardzo dobrze rozumieja, dlatego korzystaja z forum pomocy technicznej badz zwyklej poczty elektronicznej.

Gruss

tomasz.b

Ps. Jesli ktos zna firme oferujaca rozne uslugi telefoniczne, prosze o info :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować