Skocz do zawartości
cvxxx

Do Uzytkownikow Blink.pl Prosba W Sprawie Domeny.

Polecane posty

Hej

Jestem jak na razie bardzo zadowolonym uzytkownikiem blink.pl ale mam problem z domena, tzn. jako osoba prywatna mam prawo nie publikowac swoich danych w bazie WHOIS.

Napisalem majla do adminow z prosba o usuniecie i dostalem odpowiedz ze mozna to samemu zaznaczyc w panelu, a konkretnie po wejsciu na edycje domeny i pozniej na edycje WHOIS tej domeny.

Niestety klikam juz 20 minut, czytalem wszystkie doc helpy i ja po prostu nie widze nigdzie sposobu zmiany tego WHOISA (a konkretnie ustawinia aby nie pokazywac danych w bazie WHOIS). Widze tylko w polu WHOIS formularze pdf do pobrania (zmiana cesji i cos tam jeszcze) i nic wiecej.

Jesli sa tu jacys userzy blinka bardzo prosze o pomoc, wiem ze zapytacie czemu nie zapytam sie ich pomocy technicznej, ale problem w tym ze juz nie pracuja dzisiaj i odpisza mi dopiero jutro a ja potrzebuje to zmienic na dzisiaj :unsure: Jak sie nie da to sie nie da, trudno najwyzej poczekam do jutra ale bardzo by mi zalezalo, prosze o wyrozumialosc i pomoc :ph34r:

jako osoba prywatna mam prawo nie publikowac swoich danych w bazie WHOIS.

Z regulaminów rejestratorów można wywnioskować ze tyczy się to tylko domen .pl, W globalnych dane powinny być zawsze widoczne.

W active24 możesz ukryć swoje dane ale na własne ryzyko ^^.

Sam tam miałem domene net bez danych osobowych w whois :]

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się