Skocz do zawartości
peace-b

[opinia] Rejestracja domen w Domeny.pl

Polecane posty

nie boisz sie ze ta durna firma doda Cie do krd ?

nie doda:) zostal zachowany okres wypowiedzenia, pismo zostalo pozytywnie rozpatrzone a moja umowa zostanie rozwiazana po uplywie okresu rejestracyjnego :lol:

udalo sie to dlatego, ze zrezygnowalem z chorej promocji (domena rejestrowana na 3 lata) i za doplata przeszedlem na oferte standardowa gdzie nie obowiazuje okresik 3 lat:)

Gość RuFiK
nie doda:) zostal zachowany okres wypowiedzenia, pismo zostalo pozytywnie rozpatrzone a moja umowa zostanie rozwiazana po uplywie okresu rejestracyjnego :)

udalo sie to dlatego, ze zrezygnowalem z chorej promocji (domena rejestrowana na 3 lata) i za doplata przeszedlem na oferte standardowa gdzie nie obowiazuje okresik 3 lat:)

A ile dopłaciles ?

A ile dopłaciles ?

roznice miedzy cena promocyjna a normalna:

ok 109 zl (90 netto)

Gość RuFiK
roznice miedzy cena promocyjna a normalna:

ok 109 zl (90 netto)

ehh za rok znów cos ci wcisna i znów dopłacac bedziesz...

Witam,

domena *******.eu zostala zarejestrowana w promocji obejmujacej nazwe trzyletnim okresem lojalnosciowym. Rezygnacja przed uplywem tego okresu zobowiazuje Abonenta do uiszczenia z chwila rezygnacji jednorazowej oplaty w wysokosci proporcjonalnej do czasu, ktory pozostał do konca w/w okresu i ustalonej wedlug aktualnie obowiazujacego cennika. Czy mimo to podtrzymuje Pan swoja decyzje o przeniesieniu nazwy ******.eu?

:)

Gość RuFiK
U nich pewnego razu zmienił mi się dns, który był ustawiony dla domeny. Paranoja!

Domeny.pl = Paranoja ;)

a Wam też doklejają do maili takie dziwne zastrzeżenie prawne, że nie wolno zdradzać treści tego maila? to w ogóle ma jakąś moc prawną?

to w ogóle ma jakąś moc prawną?

Akurat przypadkiem ostatnio wpadłem na dyskusję prawników o tym procederze (nie tylko w domeny.pl ale też kilku innych firmach i instytucjach). Nie, nie ma to żadnej mocy prawnej.

Gość RuFiK
a Wam też doklejają do maili takie dziwne zastrzeżenie prawne, że nie wolno zdradzać treści tego maila? to w ogóle ma jakąś moc prawną?

pewnie boja sie ze herezje które ludzia sprzedaja, wyjda na jaw ;)

cuż sprawdzilo sie w 100 %

Gość RuFiK

powinni się dobrac do tej firmy i to tak konkretnie a przedewszytkim krd powinno im wypowiedeziec umowe, albo wywalic z pod swoich skrzydel, a napewno wiedza co sie dzieje ...

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się