malas14 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2005 Oferuje prace dla webmastera. Potrzebuje stronke radia internetowego oferuje za nią 30 zł ale cena oczywiście zależy od stronki. Jestem gotów ją podwyższyć. Nie ważne czy będzie wykonana w php czy w htmlu ważne by była treściwa kolorowa ciekawa i przejżysta. Zgłoszenia prrzyjmuje na gg:3799325 malas14@interia.pl zapraszam na www.jamajka.end.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ece 0 Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2005 Wow, mozemy czuc, ze to forum zostalo wyroznione - oferujesz az 30 zl, podczas gdy na wh jedynie 20. Ciekawe czy ktos sie znajdzie :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość adamszendzielorz Zgłoś post Napisano Marzec 23, 2005 Oferuje prace dla webmastera. Potrzebuje stronke radia internetowego oferuje za nią 30 zł ale cena oczywiście zależy od stronki. Jestem gotów ją podwyższyć. Nie ważne czy będzie wykonana w php czy w htmlu ważne by była treściwa kolorowa ciekawa i przejżysta. Przede wszystkim NTD, publikujesz post w dziale ofert domen. 30 zl.. to nawet nie 8 piwek! IMO powinienes zaproponowac przynajmniej tyle, zeby sumaryczny czas wypijania kupionych za to browarow byl dluzszy niz czas wykonania strony ;-) Za 30 pln lepiej sam sobie ja zrob, bedzie fajniejsza ;-) pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaydee 0 Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2005 30 to ja moge ci dac... o ile twoje radio bedzie istnialo... wiesz taka inicjatywa... bo plakac mi sie chce jak widze takie posty. ok chcesz strone? grafika 300netto, php+mysql 500.. a tak to w piaskownicy szukaj moze za lizaka ktos zrobi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2005 ee spokojnie.. malas14 pewnie ma.. 14 lat wiec co mozna chciec od takiego nie ma co sie tak denerwowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Irvin 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2005 Hmm, ale przecież w temacie zatrudnia webmastera, a nie zleca tworzenie stronki te 30zł to jest miesięczna wypłata zdaje się (ciekawe czy brutto? rotfl ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gifteo 0 Zgłoś post Napisano Maj 1, 2005 Za 30 zl, to ewnetualnie galerie fotek moge Ci zrobic :D www.urbaniak.serwer.us :-) Chcesz skorzystac z oferty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xXx 0 Zgłoś post Napisano Maj 14, 2005 Ja mogę zrobić stronke,ale nie za 30 zl .... Stronka php,html cena wyjściowa 400zl Strona cała w technologi Flash - cena wyjściowa 1000zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fik 0 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2005 Wow, mozemy czuc, ze to forum zostalo wyroznione - oferujesz az 30 zl, podczas gdy na wh jedynie 20. Ece za taki komentarz na WH to bys musial sobie dac ostrzezenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maquell 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2005 ja ostanio za logo firmy na Portfolio zaplacilem 900zl moze chodzilo mu o 300zl ? ;D moze jedno 0 zjadł bo za 300zl juz cos da rade zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duch 0 Zgłoś post Napisano Maj 20, 2005 Przecież to sławne radio jajmajka, które daje reklamę super-extra-hiper. Więc dla sławy i splendoru warto to wykonać, a nie dla kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2005 że co?!? co to za pacjent? ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość McN Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2005 Przecież to sławne radio jajmajka, które daje reklamę super-extra-hiper. Więc dla sławy i splendoru warto to wykonać, a nie dla kasy mało tego. to radio próbwało sprzedawac jeszcze servery shutcast podczas gdy na stronie mieli ze PILNIE POTRZEBUJĄ takowy server polewa na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość normanos Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2005 dobrze, ż etego marcina1 zbanowaliście. skąd on sie urwał? zaspamował całe forum - rzuciłem okiem na jego strone i poryczałem się ze smiechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adx 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2005 Hmm, ale przecież w temacie zatrudnia webmastera, a nie zleca tworzenie stronki te 30zł to jest miesięczna wypłata zdaje się (ciekawe czy brutto? rotfl ) Hej, co chcecie, chłopak poświęcił pewnie z połowę swojego kieszonkowego i jeszcze da wam Reklamę! Pomyślcie tylko o tych milionach zdobytych klientów (Tak mi się przypomniało http://irc.sinuspl.net/konkord/ ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fobi Zgłoś post Napisano Wrzesień 3, 2005 Nie wiem skad ale mam nadzieje, ze reakcja byla wystarczajaco szybka (czystka + ban Pozdrawiam, Bartek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach