Gość rad Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Poszukuje konta shellowego z postgresem. Googlalem, szukalem na forum, ale zazwyczaj jak jest konto shellowe, to nie ma dostepu do bazy danych, jak juz jest, to do mysql. A jak sie juz znajdzie konto shellowe z postgresem, okazuje sie ze dostep do ssh jest znacznie ograniczony... Nie zalezy mi bardzo na bezawaryjnosci konta: ma sluzyc nie za powazny serwis, ale do zabawy: tzn od czasu do czasu umieszczania jakis plikow/zdjec, testowania programow na studia itd. Chcialbym: -shell, z dostepem do kompilatora gcc, (java mile widziana), mozliwoscia uruchamiania wlasnych programow, skryptow, zgoda na zostawianie procesow w tle -dostep do postgresa (dostep do mysql mile widziany, ale nie zamiast postgresa) -konto FTP, mozliwosc przechowywania strony (mozliwosc tworzenia wielu kont FTP mile widziana) -quota, przynajmniej 1GB -transfer, przynajmniej 5GB miesiecznie pozdrawiam Radek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Wez jakiegoś budżetowego VPS'a za ~30-40zł. np. z vpslink.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rad Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Wez jakiegoś budżetowego VPS'a za ~30-40zł.np. z vpslink.com Nie sa mi potrzebne az mozliwosci VPS'a... Nie znacie moze jakiejs taniej (tak 100/200 zl rocznie) oferty pelnego shella z postgresem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tripix 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 300 netto w Progreso, chyba spełnia Twoje wymagania, javy nie ma, i nie wiem jak wygląda z procesami w tle, ale zawsze można się o to dopytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach