Gość zrio Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Witam! Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś korzysta z ich oferty dostępu do internetu. Ceny są wręcz śmiesznie niskie, albo to jakiś chwyt marketingowy. Przykładowo, za łącze 3Mbit symetryczne z dedykowanym IP zapłacimy poniżej 200 PLN/mc..... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Witam!Chciałbym się dowiedzieć, czy ktoś korzysta z ich oferty dostępu do internetu. Ceny są wręcz śmiesznie niskie, albo to jakiś chwyt marketingowy. Przykładowo, za łącze 3Mbit symetryczne z dedykowanym IP zapłacimy poniżej 200 PLN/mc..... Pozdrawiam Czesc, mysle, ze spokojnie mozesz sprobowac. Troche znam ta firme od srodka, z tego co sie orientuje to oferte maja naprawde dobra ;o) Pozdrawiam i Wesolego Jajeczka Pawel - Imperion.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Troche znam ta firme od srodka, z tego co sie orientuje to oferte maja naprawde dobra ;o)Widac po stronce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrio Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Ehh, za tą cenę to nic lepszego od neostrady nie może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
guci0 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Widac po stronce Widac, widac Tak czy inaczej, nawet chcialbym aby ktos przetestowal ich uslugi... Z mojej strony powtarzam, z tego co sie orientuje oferte maja naprawde ciekawa. Dobry sprzet, dobre lacza, ja bym sie nie wahal Pozdrawiam Pawel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zrio Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Za tanie pieniądze to nic dobrego nie może być, to jest Polska i ceny łącz są nadal wysokie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Za tanie pieniądze to nic dobrego nie może być, to jest Polska i ceny łącz są nadal wysokie... Eh.. Może ktoś wie jak się nazywała ta wrocławska firma oferująca 100mbit no-limit za ~80pln? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2007 Widac, widac Tak czy inaczej, nawet chcialbym aby ktos przetestowal ich uslugi... Z mojej strony powtarzam, z tego co sie orientuje oferte maja naprawde ciekawa. Dobry sprzet, dobre lacza, ja bym sie nie wahal Pozdrawiam Pawel Orientujesz się jaki maja zasięg, w jakich miastach itd? Z ich stronki nie mozna tego odczytac.. No i, czy oferuja cos takiego jak np. netia - jada po laczach tepsy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Buszmen: e-wro? Już nie istnieją . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Coś gdzieś mi w oko wpadło, że e-wro zostało przez kogoś przejęte.. ale kto kogo i kiedy, to już nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 A szkoda, podobno te 100mbitówki dawały z siebie wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Moja siostra po przygodzie z e-wro skorzystała z Dialogu. I chce jak najszybciej zapomnieć o tych 100mbit. Więc tu nie o bity/s chodzi a o jakość i stabilność ofert. Mam nadzieje że ten bait to nie działa jak "prosperita+Lavel3" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 e-wro zostało wchłonięte przez Dialog. Pewnie skończy się na przepięciu userów na średniawe aDSLe z Dialogu, które jak ćwierkały ptaszki na POLIPie rozłączają się po 15 minutach nieaktywności na porcie 80.. (niestety sam tego nie mam przyjemności stwierdzić bo w Warszawie Dialogu niet). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 9, 2007 Co 15 minut to sie rozłączał mi dialup w dialogu, fakt. Ale nie DSL Ciekwe jak ma się rozłączyć "średniawy DSL" skoro idzie via ethernet bez autoryzacji. On się nawet nie załacza to trudno żeby się rozłaczał. Właczasz kompa i internet już jest jeśli jest zainstalowana sieciówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
patryk 451 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 A to nie ma PPPoE w Dialogu i autoryzacji? Zaznaczam, że moja wiedza na temat bazuje jedynie na tym: http://www.grupy.egospodarka.pl/nowa-ofert...t,320702,8.html bo nie mam dostępu do Dialogu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Buszmen 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 Ostatnio miałem okazje korzystać z Dialogowego DSLa. Nie, nie ma PPPoE. Wpisujesz IP, bramę, DNSy i działa. PS. To był DSL ze stałym IP. Nie mam pojęcia jak jest teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
netu 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 ja mam dsl dialog i masz to tak przez ethernet zadnych polaczen odpalasz maszyne i masz polaczenie jak na lanie a konfiguracja to tak jak wyzej napisał kolega czyli ip maska brama i działa zadnych rozłaczeń przynajmniej nie mialem od 2 lat więc polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2007 Niestety w ofercie dla ludzików z kablem NEO nie ma stałego IP wiec pewnie jest logowanie. Wyjściem z sytuacji jest dokupienie IP za 12 zł na miesiąc, Konkurencja nie daje takiej możliwości przynajmniej w cenniku nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scz 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 7, 2007 Niestety w ofercie dla ludzików z kablem NEO nie ma stałego IP wiec pewnie jest logowanie. Wyjściem z sytuacji jest dokupienie IP za 12 zł na miesiąc, Konkurencja nie daje takiej możliwości przynajmniej w cenniku nie ma. TP nie sprzedaję adresu IP do neostrady. Nie ma takiej możliwości. od stałego IP jest DSL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach