Skocz do zawartości

Polecane posty

Sam serwer pewnie by wytrzymał, ale będzie mulić.

Inna sprawa, że skoro masz kilka tys uu dziennie to na pewno stać CIę na jakiś normalny, porządny hosting!

ew. tylko download możesz umieścić na DH.

Inna sprawa, że skoro masz kilka tys uu dziennie to na pewno stać CIę na jakiś normalny, porządny hosting!

To nie jest tak do końca... ale jednak zrezygnuję z dreamhost

Chyba zrobie tak jak mówisz i cos do downloadu wychacze jeszcze. Polecacie coś taniego do downloadu najlepiej z miesięczną opłata??

Mam pytanko co do tego hostingu. Nie rozumiem o co chodzi Disk Storage at signup: 500GB Automatically Increases Weekly By: 2GB

To wkońcu ile tej pojemności tam jest? I tak samo z transferem nie wiem o co chodzi;)

Pozdro:)

A i jeszcze ciekawi mnie czy ktoś miał do czynienia z vpsami/dedykami od nich:) Najbardziej ciekawi mnie to stwierdzenie: "100% uptime guaranteed!"

Na starcie masz 500GB gotowe od razu do wykorzystanie. I co tydzień rośnie ci pojemność o 2GB. Podobnie jest z transferem.

Dla chętnych na przejście do dreamhost.com specjalne pakiecik kodów promocyjnych:

PROMOCJA60 - 60 $ mniej

PROMOCJAIP30 - 30 $ mniej + dożywotni unikalny IP za darmo

PROMOCJA2IP - dożywotnio 2 unikalne IP za darmo

Dodatkowo w tym momencie trwa jeszcze promocja - transfer i pojemność nielimitowana :P

Miłego korzystania;)

Cheers

Gość N3T5kY
Z ceną? A co, wierzysz w te TB transferu / pojemności w DH?

Nie miałem okazji testować, lecz sądzę że przy transferze 1TB już mają dość takich klientów ;)

Nie słyszałem negatywnej opinii o DH, więc nie mam co wątpić w tego typu unlimited american hosting :]

H9 to po prostu innej klasy hosting, więc nie ma co porównywać... .

Wam tez zamulaja straszne stronki na dreamhoscie?

Zainspirowany:

http://blog.posmyk.info/ile-mozna-stracic-...-dreamhost-ssie

Postanowiłem przeprowadzić podobne pomiary (nie na głównej stronie hostingu, ale na losowych stronach klientów) i dostałem:

http://cieslakd.wordpress.com/2008/10/09/i...sting-oversold/

Niestety obsługa DH działa dopiero kiedy ma odpowiednio dużą (?) liczbę ticketów i jedyną operacją jaką mogą wtedy wykonać jest restart serwera. Czasami load sięga kilkuset i serwer w takich warunka owszem, odpowiada, ale w ciągu dwudziestu sekund a nie jednej. W moim przypadku sytuacja taka (całkowite zamulenie serwera przez ponad godzinę) pojawiła się dwa razy w ciągu 10 dni, więc sobie dałem spokój z tym dostawcą.

Najgorsze jest to, że nie mają automatu blokującego klientów nadużywających zasobów (tak ja to robi bluehost.com / hostmonster.com) tylko pozwalają serwerom regularnie się zamulać pod obciążeniem i jedyną operacją możliwą do realizacji jest restart. Według mnie to nieprofesjonalne.

IMHO Dzielony hosting powinien mieć automatyczne (działające niezależnie od admina) wsparcie dla utrzymania loadu w rozsądnych granicach.

Podsumowując: nie polecam.

Tak w ogóle mam parę kodów promocyjnych do rozdania:

326261780802

440090446891

681704173770

722575329448

827160156839

Uprawniają one do:

* Are each good only one time!

* Up our plan features to 2TB disk and 20TB bandwidth!

* Give $150 off a 5-year signup or $200 off a 10-year signup!

Trzeba się śpieszyć, bo są jednorazowego użytku !!

Więc w razie czego zapraszam do zakładania kont na dreamhost.com

No i także mam KOD ZNIŻKOWY:

IPBONUS - który daje GRATIS 1 stały adres IP.

Kod działa tylko przy rocznej płatności. I oprócz adresu IP obniża opłatę o $60 :]

Kod jest wielorazowego użytku !!

Gość

Sign up today for a risk-free trial of a one-year hosting plan using the promotional code "777may11" and you'll get an entire year of web hosting (including a domain registration) for just $9.24! That's 92% off our normal pricing!

* New Customers Only. Not available in all regions.

(Hurry, sale ends 5/2/2011 at 11:59PM PST!)

Edytowano przez theqkash (zobacz historię edycji)

Gość

To teraz w formie ciekawostki - Polska nie może już korzystać z kodów zniżkowych w Dreamhost, gdyż rzekomo nastąpiło wiele "przekrętów" ze strony naszych rodaków przy zakładaniu u nich konta.

Gość Pokuć

No i tak niedługo będzie wszędzie, dlaczego tam gdzie nasi tam zawsze muszą być wałki i machlojki ? Jeszcze trochę i na serio coraz więcej firm zbanuje Polskę, nawet te Polskie firmy co siedzą za granicą :D

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.