jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 Pewnie większość już widziała, ale to prawdziwa perełka <luca> znajomy mowi taki zajarany "mam za***ista domene, az nie moglem uwierzyc, ze wolna jest!" <luca> i pisze... <luca> e-ksiarzki.pl źródło: http://bash.org.pl/133319/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 też mam takiego qmpla ...hehe... jara się jak bambus jakimiś pierdołami, zamiast poczytać fora (takie jak to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 też mam takiego qmpla ...hehe... jara się jak bambus jakimiś pierdołami, zamiast poczytać fora (takie jak to <luca> e-ksiarzki.plTu raczej nie chodzi o jaranie sie pierdolami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 rotfl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jendrasik 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 Jak się głębiej nad tym zastanowić to koleś miał racje. W Internecie jest tyle osób z dysortografią, że mógłby mieć spory ruch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2007 p ..no wiem, ciut uogólniłem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach