Skocz do zawartości
anglik

Rejestracja Domen W Polsce

Polecane posty

Mam takie pytanie. Czy jest mozliwe cos takiego, ze wykupuje domene w serwisie polskim np. nazwa.pl z rozszerzeniem com. a potem wystawiam ja na aukcji w jakims zagranicznym serwisie? Takie pytania moga was smieszyc ale ja dopiero raczkuje w tej dziedzine. Dziekuje. Pozdr.

Mam takie pytanie. Czy jest mozliwe cos takiego, ze wykupuje domene w serwisie polskim np. nazwa.pl z rozszerzeniem com. a potem wystawiam ja na aukcji w jakims zagranicznym serwisie? Takie pytania moga was smieszyc ale ja dopiero raczkuje w tej dziedzine. Dziekuje. Pozdr.

Tak.

Tak.

i jeszcze jedna sprawa. Czy ja ta domene zarejestrowana w polskim serwisie musze "przetransferowac" na serwis zagraniczny zeby ja wystawic na aukcji?Pozdr.

i jeszcze jedna sprawa. Czy ja ta domene zarejestrowana w polskim serwisie musze "przetransferowac" na serwis zagraniczny zeby ja wystawic na aukcji?Pozdr.

Chyba zle napisalem Chodzi mi o to ze mam konto na serwisie polskim z ta domena i mam konto na srewisie zagranicznym, i czy mam ja jakos przesiesc na to konto zagr zeby ja wystawic.

To już ustalasz bezpośrednio z kupującym czy chce ją przetransferować do swojego rejestratora lub dajesz mu loginy i hasła do konta gdzie trzymasz akualnie domenę i dokonujesz cesji.

Ale skoro to ma być sprzedaż zagraniczna to raczej będzie chciał ją przetransferować do siebie.

Pozdrawiam;

Szczepanik Adrian

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się