15175 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2006 Witam, Do tej pory miałem do czynienia z panelami typu cPanel itp. Posiadam dość spory serwis - forum i obawiam się że za chwilę netart poinformuje mnie o blokadzie mojego konta. Czy oferta DreamHost.com wymaga szczególnych umiejętności i wiedzy wykraczającej poza cPanel? Czy to zwykły hosting? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2006 To jest zwykły hosting z autorskim panelem do zarządzania. Serwery są w USA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
15175 0 Zgłoś post Napisano Listopad 6, 2006 A czy panel posiada opcję resellera ? Czasami trzeba coś komuś zasponsorować.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludwikc 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2006 Możesz ustawic dostęp do panelu dla jednej, konkretnej domeny. Dokłady opis jest w wiki.dh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
foo 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2006 dziwne mam konto na dreamhoscie i takowej opcji nie znalazłem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ludwikc 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 15, 2007 dziwne mam konto na dreamhoscie i takowej opcji nie znalazłem:( http://wiki.dreamhost.com/index.php/KB_/_A...ount_Privileges Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrostr 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 30, 2007 Witam. Przeszukując forum nie trafiłem na żaden topic w którym mógłbym napisać to, co mnie interesuje Jak jest z phpbb by przemo na dreamhoście? Jak działa? Ma ktoś przykłady, po których mógłbym sobie sprawdzić jakość hostingu? I trochę offtopowo: czy istnieje jeszcze jakiś hosting o podobnych parametrach i cenie? (pomijając servage, phpbb by przemo ma z tym problemy ) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach