Skocz do zawartości
Venome

Promocja W Nazwa.pl

Polecane posty

Witam,

zainteresowała mnie nowa promocja nazwa.pl, domeny .pl za 9,90PLN / rok. Nie doczytałem/ nie znalazłem nigdzie informacji ile kosztuje przedłużenie na kolejny rok. Ktoś może podpowie ?

za regulaminem promocji (i oferty specjalnej):

Przedłużenie terminu ważności domeny zarejestrowanej w ramach promocji, odbywa się na warunkach obowiązujących w momencie odnowienia usługi.

Na chwile obecną jest to 100pln netto (122zł brutto). Czy za rok, w momencie przedłużenia będzie tyle samo ? Możliwe, ale możliwe też, że mniej (raczej wątpię żeby więcej).

A gdzie auktualnie można kupić najtaniej (i najpewniej) domenę polską? Żeby mniej więcej ceny rejestracji za pierwszy rok i za przedłużenie się równoważyły. Gdzie mogę znaleźc taką ofertę?

Jeżeli chcesz zapłacić mniej więcej wyle samo za cenę rejestracji i donowienia to raczej zapłącisz więcej niż w promocji w nazwa.pl.

Normalna cena rejestracji domeny zaczona się od ~60-70zł netto a odnowienie i tak znacznie więcej bo mini. 80-90zł (czyli po normalnej cenie odnowienia), a w nazwa.pl za dwa lata utrzymania domeny zapłacisz tylko 109,99zł netto więc się chyba bardziej opłaca w promocji.

O promocji w nazwa.pl są już chyba dwa tematy na tym forum jasno wyjaśniające zasady.

PS. @userQ taniej na pewno nie będzie... w końcu na czymś firma musi sobie odbić ceny promocyjne i jeszcze zarobić ;)

Pozdrawiam;

Szczepanik Adrian

calkiem fajna promocja, ale skoro wystawiaja faktury od 1 listopada to mysle ze NASK przyszykowal jakies rabaty i mozemy spodziewac sie kolejnych promocji... Home juz zareagowalo, choc oferta gorsza:)

A czemu gorsza w home? Przeciez te domeny tanie w nazwie to sciema. Mozna w niskiej cenie zarejestrowac tylko 1 domenę. Poza tym za 90 gr sa regionalki... A regionalki jak wszyscy wiemy nie sa zbyt atrakcyjne, hehe

Te oferty promocyjne tak naprawde to wszystkie sa takie same. i jedyny plus tego zamieszania jest taki, ze domeny tanieja... pomimo tego ze w NASKu ceny od lat są na tym samym poziomie. I to jest pozytywne zjawisko bo w koncu domeny przestaja byc dobrem luksusowym ;)

to tylko 20 zł róznicy. poza tym odnowienie w home jest tansze o dyche niz w nazwie. czyli po 3 latach ceny sie zrownaja ;)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się