Taifun 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2006 Witam. Ile kosztuje Root Server w webperoni.de http://www.webperoni.de/index.php?menu=ppr...914e88d2c0e5d4c Piszą, że 29 EURO ale pod tym jest jakiś tekst. Czy doliczają 22% z Polski tylko jak to jest wogóle? ile brutto wyjdzie? W takich parametrach może lepiej kupić w server4u.de ? pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2006 Vat w niemczech to 16% (mają dobrze co :-)) Na dole jest napisane: "Alle Preise verstehen sich inkl. 16% MwSt." To chyba znaczy że trzeba doliczyć VAT(MwSt) ale nie jestem pewien. Aby wystawić ci taką fakturę musisz posiadac nadany nip europejski. To się zalatwia w urzedzie skarbowym. On się różni tym ze jest przed numerwm PL z porzodu ale samemu nie można sobie dopisać Trzeba dostać zaświadczenie z Urz. Skarb. Klienci z poza niemiec nie moga tam kupić serwera na 1 miesiąc. Umowa jest na dłużej. Oczywiście nie jest to zgodne z pawem unijnym ale narazie nic się nie da z tym zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taifun 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2006 a jak nie chce faktury to co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2006 a jak nie chce faktury to co? na 99% nie sprzeadzą bez faktury bo to powazna firma ed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taifun 0 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2006 po co mi faktura lol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Październik 7, 2006 @Taifun... to czy chcesz fakturę czy nie to ceny nie zmieni. A fakturę i tak dostaniesz jak nie pocztą to elektronicznie emailem. Wypowiedzi typu: po co mi faktura lol są raczej nie na miejscu, nie mówiąc już, że "dorosła" osoba tak się nie wypowiada. Pozdrawiam; Szczepanik Adrian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach