Luke4U 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2006 Witam... Takie pytanie: Gdzie najlepiej trzymac domeny PL, zeby nie bylo problemow z dostepem do authinfo, relatywnie tanie przedluzenia, bezpieczenstwo, zadnych hakow w regulaminie, itp ...) Z jakiego serwisu najlepiej wam sie korzysta ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2006 Różnice w cenie są minimalne ja bym wybrał home.pl, albo domenytanio.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2006 Ja do stron, które napisał Tomi dodałbym az.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
P.C. 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2006 Ja do stron, które napisał Tomi dodałbym az.pl Az maskuje authInfo przy domenach polskich... Ale ja korzystam z ich usług. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konrad.K 0 Zgłoś post Napisano Październik 5, 2006 Teraz z tego co wiem nask wymaga od partnerów aby authinfo było maskowane, i dostępne jedynie po złożeniu wniosku pisemnego - lecz nie do końca jestem pewien. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Orbit 0 Zgłoś post Napisano Październik 14, 2006 a ja mam na domeny.onet.pl i jest QL . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 onet.pl - tragedia... ceny, konfiguracja.. na chama masówka Ja korzystam i jestem zadowolony z domenytanio.pl az.pl już się popisało ..jakością hostingu... "profesionalizmem" rzekłbym nawet, ani grosza bym u nich nie wydał.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bald 0 Zgłoś post Napisano Październik 15, 2006 a co sadzicie o nazwa.pl ? ceny dosyc zaporowe ale obsluga bez zastrzezen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 Witam Mimo wszystko polecam poczytać na forum opinie o rejestratorach. W moim przekonaniu znaczenie mieć powinna - cena - obsługa Klienta - łatwość dokonywanych zmian (DNS, dane właściciela, uzyskiwanie authinfo) - jasność zasad. Kolejność wybiera każdy indywidualnie : ) Pozdrawiam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 BartłomiejJ i mamy rozumieć, że 2be.pl spełnia te wszystkie kryteria? ))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbvc 0 Zgłoś post Napisano Październik 17, 2006 BartłomiejJ jeśli mi dasz pewność, że nie planujecie żadnego maskowania authinfo i nie będziecie tego zmieniać jeżeli NASK na was tego nie wymusi to ja w 2be.pl będe rejestrować domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2006 Witam Sponsi, jesteś stałym userem forum, wiec pewnie opinię na pewno masz wyrobioną także o 2be.pl Ja i owszem, mogę potwierdzic, a dziś dorzucę do tego jeszcze jeden argument: pl - 39 zł com.pl - 29 zł reg - 9 zł netto Co do authinfo dla svbc: W naszej firmie procedura wygląda następująco: 1. Wypełniasz wniosek na www 2. Dosyłasz dokumenty, by być pewnym, że wydajemy authinfo Tobie jako właścicielowi domeny 3. Authinfo ląduje u Ciebie mailowo Czas trwania do 7 dni, ale najczęściej do kwestia 1-2 dni. procedura prosta i skuteczna, ale jestem przekonany, że nie będziesz potrzebował z niej korzystać Miłego dnia - choć zimno za oknem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomi 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2006 Macie koszmarną stronę w 2be.pl (ma chrakter niekorporacyjny) Wszystko mruga tańczy podskakuje Ostatnio kosiarka teraz te budynki?? Tło powtarza się jak w jakiejś domowej papraninie. O co chodzi. Nie ma w Krakowie firmy która potrafi wykonać przyjazną stronę www z chrakterem? Bez obrazy ja nie chcę po Was jechać ale to co tam widzę jest jakby z innej bajki. Wiekszość usług oferujecie online więc strona to wasz wizerunek. I choćby domeny były po 19zł nie wzbudzacie zaufania u Kowalskiego. A to on napędza rynek i zyski. Dzisiaj domeny kupiją zwykli ludzie i malutkie firmy. Duże giganty dawno już swoje domeny kupiły. Przemyślcie to proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pit 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2006 Ja mam domeny w Home, Kei.pl i Nazwie - dobre firmy, najbardziej rodzinnie jest w Kei.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2006 Macie koszmarną stronę w 2be.pl (ma chrakter niekorporacyjny) Wszystko mruga tańczy podskakuje Ostatnio kosiarka teraz te budynki?? Tło powtarza się jak w jakiejś domowej papraninie. O co chodzi. Nie ma w Krakowie firmy która potrafi wykonać przyjazną stronę www z chrakterem? Bez obrazy ja nie chcę po Was jechać ale to co tam widzę jest jakby z innej bajki. Wiekszość usług oferujecie online więc strona to wasz wizerunek. I choćby domeny były po 19zł nie wzbudzacie zaufania u Kowalskiego. A to on napędza rynek i zyski. Dzisiaj domeny kupiją zwykli ludzie i malutkie firmy. Duże giganty dawno już swoje domeny kupiły. Przemyślcie to proszę. Mi wręcz przeciwnie, podoba się taki styl - z lekka amerykański;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
shive 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2006 z lekka amerykański;) Czyli tandeta. Zdecydowanie źle rozplanowana witryna, nieatrakcyjna... ale to już OT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pecet 0 Zgłoś post Napisano Październik 19, 2006 hey, Przesadzasz z lekka, witryna jak witryna, ważne że przejrzysta - a reszta to rzecz gustu na pewno jest inna - większośc firm skopiowala poprostu strone home (np agnat). A powracając do tematu czyli gdzie trzymac domeny to polecam trzymac je tam gdzie w ogole posiadają coś takiego jak BOK. W razie problemów nie chce mailowo na nikogo "krzyczec". A tak nawiasem mowiac moze nie wszystkie "tła" są trafione ale coś sie tam u nich dzieje, czyli jaki z tego wniosek - ZYJA!!! Zauwazcie, że w wiekszosc firm skupila sie na stworzeniu strony w momencie uwolnienia rynku domenowego i ... czasem ceny zmienią, jak już ich cała konkurencja wyprzedzi Ufff , koniec PS . Pit a co to znaczy rodzinnie? Na wigilie cie Kei zaprosil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BartłomiejJ 0 Zgłoś post Napisano Październik 20, 2006 Witam Jak widać strona www, rzecz gustu - szanuję wszystkie opinie i mam nadzieję, że zmiany i nowe pomysły na design bedą satysfakcjonujące. Myślę jednak, że witryna w istocie powinna żyć i na bieżąco informować o tym co firma robi, czym w danym momencie się zajmuje i co jest u niej "na topie". Za wszystkie uwagi dziękuję, na pewno weźmiemy je pod uwagę. Miłego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luke4U 0 Zgłoś post Napisano Październik 23, 2006 onet.pl - tragedia... ceny podobno w onet najnizsze ceny odnowien maja ! BTW: to gdzie polecasz trzymac domeny ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Homzik 1 Zgłoś post Napisano Październik 30, 2006 ja korzystam z rejestrator24.pl i nie narzekam, przedluzenia chyba najtansze maja:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Październik 30, 2006 BartłomiejJ ..wręcz przeciwnie, nic o Was nie wiem strona 2be.pl jest "OK" - że nie rewelka, ale "na razie starczy"... fakt, że coś bardziej profi może by łatwiej oko zawieszało (można tak powiedzieć? hehe)... btw: onet nie tragedia bo ceny.. (choć to też..) onet tragedia bo konfig... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach