Skocz do zawartości
otaku

Wordpress brak pamięci

Polecane posty

Witam 

Wywala mi następujący błąd

Fatal error: Out of memory (allocated 2097152) (tried to allocate 20480 bytes) in /wp-includes/pomo/mo.php on line 323

Fatal error: Out of memory (allocated 2097152) (tried to allocate 135168 bytes) in /wp-includes/pomo/streams.php on line 118

Jak to naprawić ? 

Jest to błąd wynikający z parametru MEMORY_LIMIT na Twoim hostingu. Polecam abyś porozmawiał z firmą hostingową, gdyż wg komunikatu MEMORY_LIMIT masz ustawiony na 2 MB, co jest "rażąco" małą wartością przy wymaganiu współczesnych skryptów, a juz na pewno przy wymogach jakie stawia Wordpress. Dobre hostingi oferują MEMORY_LIMIT ustawiony na 1024 MB ....

Sprawdz plik htaccess, albo panel swojego hostingu - prawdopodobnie beda mieli tam "konfigurator PHP", gdzie bedziesz mogl podejrzec i ewentualnie zmienic wartosci.

Jesli nie znajdziesz, to mozesz zawsze sie odezwac np do BOKu, pewnie ktos Ci odpowie i zmieni/doradzi jak zmienic

Bez pseudo reklamy mój już były dostawca życzył sobie 100 zł za dostęp do php.ini  ... a tylko tam mogłem zmienić wartość memory  .... zmieniłem wersję php na serwerze o jedną niżej i pomogło

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się