Macek765 0 Zgłoś post Napisano Maj 3, 2019 Na co dzień korzystam z linków sponsorowanych od wujka Google i szukając w wyszukiwarce informacji na temat zmniejszenia kosztów w google ads znalazłem informacje na temat nowego serwisu promonavi.pl piszą że zwracają 5% od trat skierowanych na reklamę w google i dają jakieś narzędzia reklamowe które pomagają w ustawieniach kampanii reklamowej. Pomysł serwisu szczerze mówiąc mi się spodobał w sumie 5 procent regularnie otrzymywać na swoje konto bankowe z wydatków na reklamy w google nie jest źle szczególnie kiedy wydatki cały czas rosną na reklamę w internecie! Chciałem się zapytać forumowiczów czy ktoś już korzystał i otrzymał zwrot z wydatków na adwordsy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zgred 7 Zgłoś post Napisano Maj 4, 2019 Wszyscy to robią. Niektorzy skuteczniej niz reklamowana firma. Kwestia podejscia i optymalizacji kampanii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sheridavis123 0 Zgłoś post Napisano poniedziałek o 11:39 WHY THE $27,000,000 JACKPOT IS THE PERFECT WAY TO LEVEL UP http://bpl.kr/QhQe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach