karola34 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2018 (edytowany) Hej, Szukam jakiejś oferty VPS / Dedyka z DirectAdmin z minimum 60 różnymi IP z POLSKI. Ktoś coś wie w tym temacie? Wymagania: - Minimum 60 IP z Polski - DirectAdmin z kontem minimum reseller, aby nie trzymać wszystkich serwisów na 1 userze, muszą być odseparowane w przypadku zawirusowań. - Uciągnąć około 60 stron na WP ruch mały, to zapleczówki. - miejsca 20-30 GB najlepiej SSD Korzystałam z pewnej firmy, ale zaczyna mnie coraz bardziej irytować swoimi zmianami i podejściem do klienta. Przekopałam fora i google i nie widzę tego typu ofert. (jedynie jakieś pojdyńcze konta hostingowe, które nie zbyt się kalkulują). Bądź może gdzieś zakupie IP które mogę podpinać pod domeny i osobno jakiś dobry VPS. Dzięki za informację, gdzie mam szukać. Edytowano Marzec 17, 2018 przez karola34 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cdcd 29 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2018 ovh waw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karola34 0 Zgłoś post Napisano Marzec 17, 2018 tzn? jakaś konkretna nazwa usługi u nich? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TTL 5 Zgłoś post Napisano Marzec 18, 2018 Napisz do mnie PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach