Adam 'mayka' 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 11, 2017 Witam, w związku z tym ze obecna serwerownia dokonała połączenia z pewna większa spółką (nazwy nie wymienie z grzecznosci) a ich usługi i support spadł.. do poziomu zero - poszukujemy firmy ktora przejęła by usługi dostarczane naszym klientom. Wymagania: - Konto reseller - 100 GB SSD. - Transfer bez limitu (200/300GB mysle ze juz jest do rozważenia) - DA + customowa templatka i panel logowania - Serwery w PL - sensowna kopia zapasowa - Jakikolwiek support nie traktujacy klienta jak debila i dostępny troche dłuzej niz 9-16 Jeśli ktoś moze cos polecić to bardzo bym prosil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaRRmeleK 3 Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2017 Odkąd jest nowy właściciel wht nie możemy polecać innych hostingów niż nazwa.pl, jednak ja proponuje Ci wpisać "uderz mnie" po angielsku, tam jest hosting dedykowany na dyskach ssd z pełną administracją, posiadam, polecam. Nie wiem jak z customową templatką. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
r4nt 1 Zgłoś post Napisano Wrzesień 15, 2017 Nie Polecam tutaj nikogo, myślę że nazwa.pl będzie najlepsza! a jeśli ci nie przypadnie do gustu napisz do mnie na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trustnet 38 Zgłoś post Napisano Wrzesień 17, 2017 Ponieważ zgodnie z regulaminem nie mogę nikogo polecić, w tym nie mogę polecić siebie, to ... no po prostu nie mogę :-) W. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptal 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 28, 2017 (edytowany) Jaki jest sens prowadzenia forum i dodawania takich tematów jeżeli nowy właściciel cenzuruje wypowiedzi i usuwa nazwy innych firm z postów użytkowników. Edytowano Wrzesień 28, 2017 przez ptal (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adam 'mayka' 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2017 Żaden.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
itart 0 Zgłoś post Napisano Październik 10, 2017 Najlepiej zadać pytanie na alternatywnym forum - tam nie ma takich zakazów ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lapiech 0 Zgłoś post Napisano Październik 11, 2017 Czyli gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szuwarek-mini 60 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2017 (edytowany) Czyli gdzie? http://www.webhostingtalk.pl/topic/15768-opinierootnodenet/ Tutaj, tylko zmienili domenę globalną na polską. Edytowano Październik 12, 2017 przez szuwarek-mini (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
itart 0 Zgłoś post Napisano Październik 12, 2017 Czyli gdzie? Ja odpowiedziałem wczoraj, ale dostałem ostrzeżenie za kryptoreklamę i post został wykasowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach