legya 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2017 (edytowany) Hejka, mój tata zajmuje się projektowaniem stron internetowych, lokalnie i na małą skalę, aktualnie ma chyba koło 12 stron. Tata rozgląda się za hostingiem reseller, chcę mu w tym pomóc i skorzystać z Waszego doświadczenia. Jaki polecacie hosting do takich rzeczy? Raczej jak najtańszy, ale nie z firmy krzak, parametry są obojętne, gdyż są to w większości małe strony - wizytówki firm np. budowlanych. Pozdrawiam Kasia! Edytowano Czerwiec 25, 2017 przez legya (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnd_newbie 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2017 Hejka, mój tata zajmuje się projektowaniem stron internetowych, lokalnie i na małą skalę, aktualnie ma chyba koło 12 stron. Tata rozgląda się za hostingiem reseller, chcę mu w tym pomóc i skorzystać z Waszego doświadczenia. Jaki polecacie hosting do takich rzeczy? Raczej jak najtańszy, ale nie z firmy krzak, parametry są obojętne, gdyż są to w większości małe strony - wizytówki firm np. budowlanych. Pozdrawiam Kasia! Z rabatem 90% (jeśli jeszcze aktywny kod: WHT90) hosting webh na 2 lata za 49PLN Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
legya 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2017 Z rabatem 90% (jeśli jeszcze aktywny kod: WHT90) hosting webh na 2 lata za 49PLN Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka Dzięki - przejrzę ich ofertę, dosyć często słyszę o nich i mają dobre opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnd_newbie 10 Zgłoś post Napisano Czerwiec 25, 2017 Sorry nie zauważyłem że chodzi o resellera. W takim przypadku raczej nie Webh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sohost.pl Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2017 Zapraszam do kontaktu z nami. Przygotujemy indywidualną ofertę konta reseller E-mail: bok[at]sohost.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
itart 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2017 Cześć Polecam https://hitme.pl/hosting-vps/ - trochę droższy niż standardowy reseller, ale o wiele większe możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2017 Hej, zgłoś się - mogę przygotować darmowe konto próbne na dłuższy okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2017 (edytowany) Szukasz czegoś niezawodnego w dobrej cenie, zapraszam do nas: http://www.pl.mzone.uk/reseller/basic W pakiecie: aż 4 kopie dla każdego subkonta i konta głównego resellera monitoring systemu z odpytywaniem co 30 sekund wykresy obciążeń dla każdego subkonta support 24/7 panel DirectAdmin w wersji PL Serwery w Polsce oraz UK Edytowano Czerwiec 26, 2017 przez www.mzone.uk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 26, 2017 Mam miejsce na dedyku. Jak chcesz indywidualne warunki zapraszam na pw. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
legya 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 27, 2017 Przemyślę kwestię z tata i dam znać, dostałam też propozycję na PRIV. Dzięki wielkie, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ATS 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 18, 2017 Dzień dobry Zapraszamy https://www.onemac.pl/program-partnerski Pozdrawiamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sax.pl 7 Zgłoś post Napisano Lipiec 25, 2017 Czołem. Jeśli tata jeszcze nie wybrał to napisz do nas - przygotujemy ofertę skrojoną na miarę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach