Emil. 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Witam, Mam pytanie, bo się zastanawiam czy to wykonalne. Chciałbym postawiać forum o domenie A + do tego Ts3 na domenie B na jednym VPS. Można byłoby to zrobić? Oraz z chęcią przyjmę oferty gdzie kupić takowy VPS. Płatności interesują mnie kwartalne/półroczne/roczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Jak najbardziej jest to wykonalne, polecam Hosteam, OVH, bo mogą lecieć ataki na TS3. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 (edytowany) Jak najbardziej jest to wykonalne, polecam Hosteam, OVH, bo mogą lecieć ataki na TS3. Jaki pakiet z Hosteam wybrać pod takie forum oraz ts3? Baza jest stosunkowo mała, forum IPB. Edytowano Czerwiec 8, 2017 przez Emil. (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Jeśli chodzi o Hosteam - to pod średnie forum IPB i serwer TS3, który zjada stosunkowo mało zasobów, ważne jest łącze, poleciłbym pakiet Pro Red, gdyż jak dobrze pamiętam ochrona Anty-DDoS jest od niedawna tylko w pakietach z serii Pro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emil. 2 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Jeśli chodzi o Hosteam - to pod średnie forum IPB i serwer TS3, który zjada stosunkowo mało zasobów, ważne jest łącze, poleciłbym pakiet Pro Red, gdyż jak dobrze pamiętam ochrona Anty-DDoS jest od niedawna tylko w pakietach z serii Pro. W ECO chyba również mają ochronę Anty-DDoS. A co do pakietu Wide, wydaje mi się, że utrzymał by TS3 + forum aczkolwiek nie jestem pewny jak na 1gb ramu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 Rozdziel to na hosting www i vpsa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Web-Support Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2017 W ECO chyba również mają ochronę Anty-DDoS. A co do pakietu Wide, wydaje mi się, że utrzymał by TS3 + forum aczkolwiek nie jestem pewny jak na 1gb ramu. Nie chciałem tego gwarantować, gdyż nie mam pewności, a gdzieś nawet na tym forum czytałem, że Hosteam nie oferuje już Anty-DDoSa do zwykłych VPSów, ale mogę się mylić, więc najlepiej chyba do nich napisać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nysh 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 9, 2017 Nie chciałem tego gwarantować, gdyż nie mam pewności, a gdzieś nawet na tym forum czytałem, że Hosteam nie oferuje już Anty-DDoSa do zwykłych VPSów, ale mogę się mylić, więc najlepiej chyba do nich napisać Mają cały czas ochronę https://scr.hu/1143Yj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach