Skocz do zawartości
Zaloguj się, aby obserwować  
ignas

Szukam Resellera 2/10 Z Da

Polecane posty

Witam!

szukam pewnej firmy, w ktorej nie bedzie ciaglych padow, wlamow, wielkich pingow itp jak na host4ever.pl :P

Przydaloby sie zeby cena nie byla zbyt wygorowana, ale interesuja mnie wszystkie oferty ale podstawa musi byc profesjonalizm firmy bo teraz ciezko trafic na dobra, pewna, w miare tania firme z dobrym supportem:)

Parametry tak jak w opisie, 2GB przestrzeni / 10GB transteru miesiecznego

z gory dzieki za info

Mam podobne konto w hostings.pl ponad rok i nie narzekam. Lokalizacja serwera - polska. Serwer bardzo stabilnie pracuje (BSD). Praktycznie nie widziałem padów. Oferta jest na ich www. Nie dają shella i bardzo dobrze moim zdaniem. Do zarzadzania WHM. Suport nienaganny ale nie po 2 minutach (trzeba poczekać z 2 godzinki chyba że telofnicznie sie skontaktujesz) za to zawsze jest odpowiedź i załatwona sprawa. Korespondencja z nimi zawsze sie kończy pozytywnie z tekstem na końcu "Jesli maja Panstwo jeszcze jakies pytania to z przyjemnoscia na nie odpowiemy." Przyjemnie jest z nimi współpracować.

Ja poszukuje czegos z DA. Zastanawiam sie nad cjc.pl poniewaz w porownaniu z hostings.pl jest taniej:) ale to nie zawsze znaczy lepiej, wiec prosilbym o jakas opinie.

Z gory dzieki

Korzystałem z DA tandem WHM+Cpanel jest o niebo lepszy zwałszcza dla resellerów z RVskin. Ja już tanio kiedyś kupowałem jedno piwo mi było szkoda :-). Skończyło sie na serwery.pl, nazwa.pl, ehost.pl, hostings.pl, tmbnet.pl i podobnych drogich maszynach z top100.pl . Nie chce wracać do czasów skip.pl i innych, szkoda zdrowia. Spotkamy sie za rok a ty bedziesz pisał jak ten facet http://www.webhostingtalk.pl/index.php?sho...ic=5649&hl=

Dane Firmy cjc.pl:

Pośrednicto Handlowe Paweł Czechowski

Gość zajmuje sie serwerem w przerwach czy co? Poszedłbyś leczyć zęby do dermatologa?

Gość zajmuje sie serwerem w przerwach czy co? Poszedłbyś leczyć zęby do dermatologa?

Gość nie tylko w przerwach nie zajmuje się tylko serwerem - praktycznie monitoruje go cały czas :-) - a tak naprawdę są 2 osoby - administrator i ja jako właściciel ( dlatego na stronie zamieszczone są dwa numery telefonów). Działalność jest legalna łącznie z odpowiednimi wpisami do ewidencji. Serwer jest wykupiony w Niemczech w dobrej serwerowni - niskie pingi. Uptime na dzień dzisiejszy 99,84 - spadki były spowodowane zmianą panelu administracyjnego z Confixx na DA .

W każdej chwili udostępniamy konta testowe na okres 7 dni. Pozdrawiam

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować