Skocz do zawartości
Keaman

Jaki panel pod nginx?

Polecane posty

Płatny czy darmowy?

Nie ma znaczenia, ale dobrze by było, jaby był Open Source

Tylko ISPConfig z darmowych, cała reszta jest lata świetlne do tyłu.

Dzięki za rekomendacje :)

Najbardziej zalezy mi tutaj na stabilności i bezpieczeństwie. Wie ktoś jak pod tymi względami ma się ISPConfig w porównaniu do Ajenti lub Vestacp?

webuzo w darmowej wersji również obsługuje nginx, Nie wiem czemu tyle osób go omija może z powodu nie zrozumienia licencji która w wersji darmowej nie posiada wszystkich skryptów instalacyjnych jeżeli chodzi o autoinstalatora. Reszta działa jak w normalnej wersji.

Używam osobiście i instaluje również dla klientów. Oczywiście trzeba pogrzebać jak w każdym panelu. Nigdy nic nie działa idealnie zaraz po instalacji i dotyczy to każdego rozwiązania bo każdy panel wymaga jakiejś ingerencji by zastosować go produkcyjnie.

Informacja że strony:

"Webuzo Free License has the same functionality as the Premium one, but you will get access to ONLY 59 scripts."

"Note: Install Webuzo without a License key to avail the Free Version of Webuzo."

Demo: http://demo.webuzo.com/enduser/

Edytowano przez SiXwishlist (zobacz historię edycji)

webuzo w darmowej wersji również obsługuje nginx, Nie wiem czemu tyle osób go omija może z powodu nie zrozumienia licencji która w wersji darmowej nie posiada wszystkich skryptów instalacyjnych jeżeli chodzi o autoinstalatora. Reszta działa jak w normalnej wersji.

Używam osobiście i instaluje również dla klientów. Oczywiście trzeba pogrzebać jak w każdym panelu. Nigdy nic nie działa idealnie zaraz po instalacji i dotyczy to każdego rozwiązania bo każdy panel wymaga jakiejś ingerencji by zastosować go produkcyjnie.

Informacja że strony:

"Webuzo Free License has the same functionality as the Premium one, but you will get access to ONLY 59 scripts."

"Note: Install Webuzo without a License key to avail the Free Version of Webuzo."

Demo: http://demo.webuzo.com/enduser/

Nigdy nie potrzebowałem robić nic poza php install.php w ISP, zakładając że w momencie instalacji wszystkie usługi już stały z domyślnymi konfigami.

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się