Skocz do zawartości
b0niek

game-speak.pl

Polecane posty

Serdecznie zapraszamy na serwer team speak: Game-speak.pl

Nazwa serwera: Game-speak.pl

Ip: Game-speak.pl

Co oferujemy:

Ilosc slotow: 400

Serwer jest online: 24/7

Profesjonalna i mila administracja.

Szybkie lacze, dzieki czemu oferujemy bardzo niskie pingi.

Nasi konsultanci to grupa doswiadczonych i kompetentnych osob, ktorzy swoje zadania traktuja bardzo powaznie co wplywa na renome naszego serwera.

Poszukujesz kompanow do gry? Metin2, League of Legends, Cs GO, itp. znajdziesz ich u nas.

Najlepszy sprzet dedykowany.

Najlepsze systemy zarzadzania i zabezpieczenia.

Szybka i sprawna pomoc !

Gość Spoofy

Serdecznie zapraszamy na serwer team speak: Game-speak.pl
Nazwa serwera: Game-speak.pl
Ip: Game-speak.pl
Co oferujemy:
Ilosc slotow: 400
Serwer jest online: 24/7
Profesjonalna i mila administracja.
Szybkie lacze, dzieki czemu oferujemy bardzo niskie pingi.
Nasi konsultanci to grupa doswiadczonych i kompetentnych osob, ktorzy swoje zadania traktuja bardzo powaznie co wplywa na renome naszego serwera.
Poszukujesz kompanow do gry? Metin2, League of Legends, Cs GO, itp. znajdziesz ich u nas.
Najlepszy sprzet dedykowany.
Najlepsze systemy zarzadzania i zabezpieczenia.
Szybka i sprawna pomoc !

oh dio...

Po pierwsze - to raczej nie jest miejsce na reklamowanie TS'ów.

Po drugie - "Serwer jest online: 24/7" - trudno żeby serwer nie był online 24/7...

Po trzecie - Profesjonalna i miła administracja - profesjonalnie to zrobiliście rangi "spier*" lub ikony tux'a na spacer'y, no i wordpress'a na stronie: http://game-speak.pl/

Po czwarte - szybkie łącze - podatne na ataki

Po piąte - tych "konsultantów" to zatrudniacie? :D Doświadczenie w obsłudze TeamSpeak'a to ma chyba każdy kto z niego korzysta...

Po szóste - "najlepszy sprzęt dedykowany":

10  waw-lim-rt3-ae2-1206.hosteam.pl (91.216.191.74)  22.275 ms  26.898 ms  25.965 ms
11  unused-91-216-191-26.hosteam.pl (91.216.191.26)  38.195 ms  43.868 ms  41.193 ms
12  vps6305.htvps.pl (178.217.184.191)  35.375 ms  36.120 ms  34.626 ms

Mówisz o tym najtańszym VPS na OpenVZ? :D

Po siódme - "systemy zarządzania i zabezpieczenia" :

U2o3cJP.png

Ciekawi mnie czy Debian Wheezy jest tam update'owany... O jakich "najlepszych zabezpieczeniach" mówisz, hm?

Summa summarum - jeżeli już gdzieś coś wklejasz - zastanów się dwa razy gdzie to robisz, bo inaczej "renoma" "game-speak.pl" nie będzie taka jak byś chciał.

Gość Kamikadze

Jeżeli są ogarnięci to przyjmą krytykę na klatę i poprawią swoje usługi :)

@spoofy

Najs :)

@topic

Gdzie jest ta profesjonalna strona?! Czyżby profesjonalna i doświadczona obsługa nie umiała jej wykonać?

Gość Spoofy

Heh, dzięki :P

No bo ja nie do końca chciałem "zjechać", ale jak widzę po raz n-ty i ludzie nie rozumieją.... no to w końcu ten jeden raz poniosło mnie :)
Może na gimbusów działają te puste słowa - ja tam jednak wolę weryfikować - inaczej 2be też mógłby się reklamować jako "najbezpieczniejszy i bezawaryjny hosting"...

Nikt nie jest idealny, ale ceni się tych którzy potrafią trzeźwo spojrzeć na wszystko, tym bardziej na to co (i gdzie!) się reklamuje. Pseudologia w internecie, w szczególności wśród młodszych użytkowników to plaga, szeroko pojęty marketing i reklama mają też swoje standardy, ale kłamanie w taki sposób jest naganne i zawsze przeze mnie będzie piętnowane - niezależnie czy jest to projekt gimbusa, małej firemki czy dużego rekinal Koniec końców poważni klienci wolą wiedzieć że np. jego usługa ma pewne minusy w tej cenie i ewentualnie musiałby wydać realnie tyle i tyle żeby było lepiej - ale lepsze to niż mydlenie oczu i płacz jak coś się stanie.

Anyway, autorowi życzę wszystkiego dobrego i jak najlepszego TeamSpeak'a - oferuję pomoc, administrację albo najlepszy (i to nie są ccze słowa ;) ) w Polsce hosting pod TeamSpeak'i.

Ale fakt - zapomniałem że idą święta :D

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się