Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2016 Jak się dostać awaryjnie do serwera? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 3, 2016 Recovery Console? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2016 Gdybyś nie mógł trafić w panelu: Zarządzanie/zarządzaj->Zaloguj się->Konsola Odzyskiwania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2016 (edytowany) A dacie screena? Skacze jak *** po tym panelu i nie potrafię tego odnaleźć... Ok znalazłem, ale cały czas mam czarny ekran. Edytowano Grudzień 4, 2016 przez Jarosław Szmańda (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tym 205 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2016 Nacisnij enter, byc moze obraz odswiezy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vjdj 4 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2016 Coś chyba jednak im nie działa, bo spróbowałem to też mam ciemno, działa tylko ctrl+alt+delete i wysuwa się klawiatura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bybunny 540 Zgłoś post Napisano Grudzień 4, 2016 Faktycznie już nawet to nie działa. Powinno być coś takiego: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach