Skocz do zawartości
mikser123

blog o samorozwoju

Polecane posty

o domenie już wiem tylko, że te z samorozwoju osobistego są już zajęte więc muszę coś wymyśleć najlepiej kupię szkolenie Pawła http://oferta.krzywy.pl/szkolenie/tajemnica-domen/

Nie bardzo wiem jak pododawać kategorie i co po zakupie domeny jak zrobić przekierowanie z obecnej na nową ? i czy trzeba przerzucać wszystko pod nową domenę ?

nad jakością artykułów też już pracuje i będę pisał, pisał, pisał aż będzie wychodzić

szkolenie z seo i pozycjonowania już kupiłem

a wygląd szablonu nieco zmieniłem napiszcie jak wygląda teraz czy lepiej czy gorzej ?

Edytowano przez mikser123 (zobacz historię edycji)

Współczuje ... prowadzić bloga o samorozwoju i kupować jakieś durne szkolenia żeby wymyślić nazwę domeny :D Poważnie jakiś Janusz w domenie krzywy.pl chce 300 zł za nagranie jak budować markę ? xD

Mam nadzieje że to tylko SEO spam linkiem niż rzeczywistość.

Domenę podpina się pod hosting z obecnej domeny zrób przekierowanie 301 na nową. O migracji wordpress znajdziesz dużo w internecie skoro jesteś takim fanem szkoleń to zamiast bezpłatnego poradnika myślę że znajdzie się do tego jakieś szkolenie za 297.00 zł

Szablon wyglada źle nadal, estetyka, treść - nie wiadomo o co w tym blogu chodzi. Jakieś cytaty bez większego sensu ... i tyle.

Edytowano przez devon (zobacz historię edycji)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się