Skocz do zawartości

Polecane posty

Kupiłem op3, bije o głowę inne smartfony. I nie muli jak samsung

Wysłane z mojego ONEPLUS A3000 przy użyciu Tapatalka

Ja polecam na androidzie , sam mam galaxy s7 i nie narzekam, ma wszystkie funkcje których potrzebuję :)

Kolega ma, fan Samsunga - ostatnio pamięć się zrąbała :) Nie widzę tam opcji szyfrowania całego telefonu (w żadnym Androidzie nie widziałem :o ).

iPhone SE 64 GB staniał do ~1 900 PLN, więc jego kupię. Dam znać, czy to była dobra decyzja :)

Kolega ma, fan Samsunga - ostatnio pamięć się zrąbała :) Nie widzę tam opcji szyfrowania całego telefonu (w żadnym Androidzie nie widziałem :o ).

iPhone SE 64 GB staniał do ~1 900 PLN, więc jego kupię. Dam znać, czy to była dobra decyzja :)

9dffb9ffe53e4e83c3d4ff62a0d493b2.jpg

https://source.android.com/security/encryption/

Edytowano przez Viperoo (zobacz historię edycji)

O, dzięki!
Koleżka niedawno śmiał się z S7, że nie umie pełnego szyfrowania i jedynie kartę pamięci można zaszyfrować.

Samsung nie szyfruje domyślnie bo się obawia spadków w wydajności :D zresztą ich soft daleko leżał od Androida (podobnie jak nakłada lg)

Nie szkoda tyle kasy wydawać na telefon? :) Lepiej za połowę tego kupić telefon, a resztę wydać na przyjemności :)

Nie szkoda tyle kasy wydawać na telefon? :) Lepiej za połowę tego kupić telefon, a resztę wydać na przyjemności :)

Nie. Szkoda nerwów na wkurrrrzanie się na zacinające się telefony, lub takie, na których coś nie działa (Windows Phone 10). A na przyjemności i tak zostanie :)

Zaloguj się, aby skomentować

Będziesz mógł dodać komentarz po zalogowaniu się

Zaloguj się